29-MAR-2024

Aquest cap de setmana, amb motius de la celebració de la Setmana Santa, com és habitual, el dissabte 30 i diumenge 31 de març no hi haurà jornada de lliga.

28-MAR-2024

El dissabte 6 d’abril a les 16:00 hores, es disputarà al Camp de futbol Municipal "L’aube" de Jesús i Maria, el partit corresponent a la jornada 24 de Tercera Catalana grup 18, entre la UD Jesús i Maria B i el CF Amposta.

27-MAR-2024

El dissabte 6 d’abril a les 17:00 hores es disputarà, a l’Estadi Municipal de futbol d’Amposta, el partit corresponent a la jornada 24 de Quarta Catalana grup 30, entre el CF Amposta B i la SCER l’Ametlla de Mar B.

24-MAR-2024

Gran empat a 2 gols del CF Amposta B al camp del segon del classificat, el Ginestar. Gran recolçament de l’afició del CF Amposta B que han arribat en bus al camp. Primera part sense gols. Al minut 56 s’ha avançat l’equip local i aviat al 66 Denys ha empatat. Al minut 72 es torna ha avançar el Ginestar però en temps afegit en un penal clar Versiano ha empatat el partit. Felicitem a l’afició del CF Amposta B pel suport i als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 23 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 24 de març  CD GINESTAR 2 - CF AMPOSTA B  2

24-MAR-2024

Gran victòria i golejada del CF Amposta en un partit plàcid. Al minut 3 Calleja ha fet el primer gol. Domini absolut contra un equip lluitador. Ilias als minuts 22, 30 i 39, hat trick, ha sentenciat el partit amb el 4 a 0 al descans. Ferreres al 77, l’equip rival al minut 67 ha fet el gol de l’honor, un altre cop Ferreres al 82 i Longan al 87 han tancat la golejada. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. El cap de setmana que ve amb motiu de la Setmana Santa no hi ha jornada de lliga.

Jornada 23 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 24 de març  CF AMPOST A 7 - CF TORTOSA EBRE B 1

17-MAR-2024

Gran victòria del CF Amposta, sofrida fins al final però 3 punts d’or contra un bon rival a un camp complicat. Inici de partit amb domini altern, però poc a poc l’Amposta ha imposat un gran domini i ha arribat el primer gol de Nico al minut 25. Només 5 minuts després ha empatat de penal el Perelló. Gran reacció amb gols de Roger al 35 i Calleja al 40. A la segona part al 52 fa el segon gol el Perelló. Fins al final domini local i Manel ha salvat l’equip. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 22 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 17 de març CE PERELLÓ 2 - CF AMPOSTA  3

16-MAR-2024

Victòria del CF Amposta B suada i lluitada, però merescuda per 1 a 0 contra el Sant Jaume d’Enveja. Primera part dominada pel CF Amposta B que ha tingut ocasions per adelantar-se al marcador. Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part ha arribat el gol de Josep Orti al minut 53 que ha significat la victòria, tot i els intents sense perill d’empatar del rival. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 22 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 16 de març CF AMPOSTA B 1- UE SANT JAUME D’ENVEJA  0

10-MAR-2024

Sensacional i gran victòria del CF Amposta per 3 a 0 contra La Cava, segon classificat. Gran ambient a l’estadi i primera part intensa amb domini del CF Amposta amb poques ocasions. Amb empat a 0 ha arribat el descans. A la segona part l’Amposta ha sortit a pel partit, ficant més ritme i una gran superioritat física. Céspedes al 62, i Ibra al 67 i 87 han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. I als dos equips i aficions per l’esportivitat mostrada tot el partit.

Jornada 21 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 10 de març  CF AMPOSTA  3 - CD LA CAVA  0

9-MAR-2024

Gran i importantíssima victòria del CF Amposta B al camp d’un aspirant a l’ascens. Partit molt igualat i intens que ha decidit Denys al temps de descompte. Tres punts d’or per continuar líders. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 16 de març a les 16:00 hores rebrem a casa al Sant Jaume d’Enveja.

2-MAR-2024

Gran victòria del CF Amposta B per 3 gols a 1 contra La Galera. Domini del CF Amposta B a l’inici de partit que ha fet el primer gol al minut 36 mitjançant Anass, però ha reaccionat ràpidament La Galera. Només 3 minuts més tard, al 39 ha empatat. Amb empat a 1 ha arribat el descans. A la segona part Gisbert al minut 51 i Saliou al 86 han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.