CRÒNIQUES 1ER EQUIP

Jornada 27 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 28 d’abril 17:00 hores CF AMPOSTA - SCER L’AMETLLA DE MAR

25-ABR-2024

Aquest diumenge 28 d’abril a les 17:00 hores, es disputarà a l’Estadi de Futbol Municipal d’Amposta, el partit corresponent a la jornada 27 de Tercera Catalana grup 18, entre el CF Amposta i el SCER L’Ametlla de Mar.

Jornada 26 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 20 d’abril  CD ALCANAR 0 - CF AMPOSTA  3. CAMPIONS DE LLIGA I ASCENS A SEGONA CATALANA

20-ABR-2024

CAMPIONSSS DE LLIGA I ASCENS A SEGONA CATALANA. Victòria per 0 a 3 al camp de l’Alcanar. Gran inici de l’equip amb molta pressió i ritme i Ferreres fa el primer gol al minut 7. Poc a poc l’equip local ha anat pressionant més i ha arribat el descans. A la segona part Nico al minut 67 i Jon Fatsini al 85 han sentenciat el partit i consumat el campionat de lliga i l’ascens a falta de 4 jornades per acabar. Felicitem als jugadors, cos tècnic, socis i aficionats i empreses col·laboradores.

Jornada 25 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 14 d’abril CF AMPOSTA 2 - CF CAMARLES B  1

14-ABR-2024

Victòria del CF Amposta per 2 gols a 1 contra el filial del Camarles. Victòria molt important i l’objectiu a tocar. Sortida fulminant del CF Amposta traduit amb el gol de Marc López als 4 minuts. Primera part que ha acabat amb 1 a 0. El partit s’ha anat difuminant i Josep Franch al 73 ha sentenciat amb el segon gol. Al descompte minut 94 el Camarles B ha fet el seu gol. Queden 5 partits i estem a 2 punts de l’ascens. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte vinent desplaçament a Alcanar.

Jornada 24 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 6 d’abril  UD JESÚS I MARIA B 1 - CF AMPOSTA   0

6-ABR-2024

Final a la imbatibilitat i primera derrota de la temporada del CF Amposta contra el filial del Jesús i Maria. En un camp sempre complicat i en tots els factors en contra a falta de 6 jornades per acabar la lliga ha arribat la primera derrota. En una primera part igualada en més ocasions per a l’equip lo ha arribat el descans amb empat a 0. A la segona domini de l’Amposta per joc i ocasions, però al minut 81 fa el gol l’equip local. Dos pals i un gol legal anulat no han permés empatar el partit.

Jornada 23 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 24 de març  CF AMPOST A 7 - CF TORTOSA EBRE B 1

24-MAR-2024

Gran victòria i golejada del CF Amposta en un partit plàcid. Al minut 3 Calleja ha fet el primer gol. Domini absolut contra un equip lluitador. Ilias als minuts 22, 30 i 39, hat trick, ha sentenciat el partit amb el 4 a 0 al descans. Ferreres al 77, l’equip rival al minut 67 ha fet el gol de l’honor, un altre cop Ferreres al 82 i Longan al 87 han tancat la golejada. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. El cap de setmana que ve amb motiu de la Setmana Santa no hi ha jornada de lliga.

Jornada 22 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 17 de març CE PERELLÓ 2 - CF AMPOSTA  3

17-MAR-2024

Gran victòria del CF Amposta, sofrida fins al final però 3 punts d’or contra un bon rival a un camp complicat. Inici de partit amb domini altern, però poc a poc l’Amposta ha imposat un gran domini i ha arribat el primer gol de Nico al minut 25. Només 5 minuts després ha empatat de penal el Perelló. Gran reacció amb gols de Roger al 35 i Calleja al 40. A la segona part al 52 fa el segon gol el Perelló. Fins al final domini local i Manel ha salvat l’equip. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 21 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 10 de març  CF AMPOSTA  3 - CD LA CAVA  0

10-MAR-2024

Sensacional i gran victòria del CF Amposta per 3 a 0 contra La Cava, segon classificat. Gran ambient a l’estadi i primera part intensa amb domini del CF Amposta amb poques ocasions. Amb empat a 0 ha arribat el descans. A la segona part l’Amposta ha sortit a pel partit, ficant més ritme i una gran superioritat física. Céspedes al 62, i Ibra al 67 i 87 han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. I als dos equips i aficions per l’esportivitat mostrada tot el partit.

Jornada 20 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 2 de març  CF JESÚS CATALÒNIA B 0 - CF AMPOSTA  6

2-MAR-2024

Victòria plàcida del CF Amposta al camp del cuer. Des del primer minut superioritat de l’equip amb gol ràpid de Ferreres al minut 7, i Longan al minut 10 ha fet el segon. Ferreres al 23 i Marc López al 41 han fet el 0 a 4 arribant el descans. Segona part sense història amb 2 gols més de Felipe al minut 51 i Ilias al 65. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve 10 de març rebrem al segon classificat La Cava a les 17:00 hores.

Jornada 19 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 25 de febrer  CF AMPOSTA 5 - FC  GODALL  1

25-FEB-2024

Victòria del CF Amposta més difícil del que demostra el resultat final. Al minut 1 s’adelanta el Godall de penal. Cop dur que ha costat a l’equip refer-se. Tot i dominar fins al 34 no ha empatat Ilias, gran gol. Descans empat a 1. A la segona part la superioritat física i tècnica de l’Amposta s’ha imposat i Calleja al minut 62, Marc López al 79 i Longan als minuts 83 i 85 han sentenciat el partit, més complicat del previst. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve anem a Jesús.

Jornada 18 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 17 de febrer  JD FLIX  1 - CF AMPOSTA 2

17-FEB-2024

Gran i importantíssima victòria del CF Amposta al camp del Flix, segon classificat. Gran partit d’inici amb un joc molt intens i ràpid amb domini de l’Amposta que avisa amb un pal de Marc López. Al minut 40 el propi Marc López fa el 0 a 1 i arriba el descans. Segona part amb nervis i joc més trabat. Al minut 72 empata el Flix. Quan l’empat era evident un gol d’Àlex López al descompte donen 3 punts d’or a l’equip. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve rebrem a casa al Godall.

Jornada 17 TERCERA CATALANA GRUP 18 Dissabte 3 de febrer  CF SANTA BÀRBARA 0 - CF AMPOSTA  0

3-FEB-2024

Empat del CF Amposta a un camp difícil i complicat. Bon inici de l’Amposta però poc a poc el partit s’ha trabat, tot i això han hagut dos rematades al pal de la porteridel Santa Bàrbara. Ha arribat el descans sense cap gol. A la segona tot i intentar la victòria, un equip local concentrat ha evitat el gol del CF Amposta, que finalment no ha arribat i el partit ha acabat amb el marcador inicial de 0 a 0. EL cap de setmana que ve 10 i 11 de febrer amb motiu del carnaval no hi ha jornada lliguera.

Jornada 16 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 28 de gener  CF AMPOSTA  4 -  CF PINELL  0

28-GEN-2024

Contundent victòria del CF Amposta en un bon i seriós partit contra un rival competitiu. Inici del partit elèctric de l’equip i tenint la pilota, al minut 18 Marc López fa el primer gol. ÀLex López al 42 fa el segon gol arribant el descans. Molt canvis a la segona part que han seguint competint amb molta lluita i Martínez sentencia el partit amb el 3 a 0 al minut 65. Felipe fa el definitiu 4 a 0 al 84. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve desplaçament a Santa Bàrbara.

Jornada 15 TERCERA CATALANA GRUP 18 Diumenge 21 de gener  CF AMPOSTA  2 - CD ROQUETENC  1

21-GEN-2024

Victòria del CF Amposta al límit per acabar la primera volta. Inici del partit amb gol del rival al minut 2 que ha condicionat a l’Amposta que no s’ha recuperat del cop durant tota la primera part i l’equip no ha generat ocasions. Només iniciar la segona part gol de Roger al 47 empatant el partit. Passaven els minuts el partit trabat i el rival pressionat molt a munt. Quan l’empat pareixia inevitable, Àlex Lópexz de falta directa al minut 92 ha resolt el partit. Victòria d’or i a seguir.

Jornada 14 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 13 de gener  CF MASDENVERGE 0 - CF AMPOSTA  0

13-GEN-2024

Empat a 0 gols del CF Amposta en el primer partit de l’any en un camp complicat i en molt mal estat. Bona primera part de l’equip que ha tingut ocasions, però l’estat del terreny de joc ha impedit els gols. A la segona part partit igualat. Bon partit en general dels dos equips. Diumenge que ve 21 de gener rebrem a casa al Roquetenc, partit que serà el darrer de la primera volta.

Jornada 13 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 17 de desembre CF AMPOSTA 4 - CF XERTA  0

17-DES-2023

Victòria contundent i plàcida del CF Amposta per acabar l’any i consolidar el lideratge. Sortida fulminant de l’equip i al minut Ferreres d’un gran cop de cap fa el primer gol. Al minut 9 Nico el segon i Ferreres al 40 el tercer sentenciant el partit. A la segona part domini absolut de l’Amposta i Marc López al minut 65 fa el quart gol. Moltes ocasions fins al partit del partit però el marcador no s’ha mogut. Felicitem als jugadors i al cos tècnic i desitgem a tots un bon any 2024.

II MEMORIAL SOLIDARI MESTRE TORRES. Dimecres 6 de desembre 15:30 hores CAMP NOU DE DELTEBRE

6-DES-2023

Avui dimecres 6 de desembre a partir de les 15:30 hores, es disputarà al Camp Nou de Deltebre el II MEMORIAL SOLIDARI MESTRE TORRES "Tots junts contra l’Alzheimer", amb la participació del equips del CD La Cava, UD Jesús i Maria, UE Rapitenca i CF Amposta.

Jornada 12 TERCERA CATALANA GRUP 18.  Dissabte 2 de desembre 1 SCER L’AMETLLA DE MAR 0 - CF AMPOSTA  1

2-DES-2023

Gran victòria i importantíssima del CF Amposta contra un rival directe. Partit que ha tingut el vent com a protagonista sobre tot a la primera part. Primera part amb poques aproximacions, i al minut 42 Céspedes fa el primer gol i únic del partit. Segona part amb l’Ametlla en busca de l’empat i el CF Amposta disposat a ampliar el marcador que ja no s’ha mogut. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Seguim líders. Proper cap de setmana 9 i 10 de desembre no hi ha jornada de lliga.

Jornada 11 TERCERA CATALANA Grup 18. Diumenge 26 de novembre  CF AMPOSTA 5 - CD ALCANAR 1

26-NOV-2023

Victòria contundent del CF Amposta contra un bon equip. Inici del partit amb domini absolut de l’equip amb gol de Cespedes al minut 7, tot i la reacció de l’Alcanar amb l’empat al minut 10 reacció immediata amb gols de Ferreres al 21 i Calleja al 16. Resultat de 3 a 1 al descans. Segona part plàcida, molts de canvis i Marc López als minuts 73 i 80 ha sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte vinent anem al camp de l’Ametlla de Mar a les 17:00 hores.

Jornada 10 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 18 de novembre  CF CAMARLES B 2 - CF AMPOSTA 3

18-NOV-2023

Victòria molt important del CF Amposta per seguir liders en un ambient molt hostil. Bona sortida de l’equip en busca del gol que ha arribat al minut 11 per part de Roger. Moltes ocasions per sentenciar el partit i Ferreres fa el segon al minut 41 arribant el descans. Segona part molt moguda amb gol local al 57 respós per Nico al 62 i acte seguit el 2 a 3 que ha estat el resultat definitiu tot i el domini absolut de l’Amposta en un ambient molt en contra. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 9 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 12 de novembre  CF AMPOSTA 2 - UD JESÚS I MARIA "B" 0

12-NOV-2023

Victòria de l’Amposta en un partit sense història. Fulminament als 40 segons de l’inici del partit Denys ha fet el 1 a 0. Domini total de l’equip que al minut 19 una altre cop Denys ha fet el 2 a 0. Moltes ocasions per ampliar el marcador però no s’ha mogut. Descans 2 a 0. A la segona part més ocasions de gol però sense encert i marcador inamovible. Seguim líders felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve anem al camp del Camarles B a les 17:00 hores.

Jornada 8 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 5 de novembre CF TORTOSA EBRE B 0- CF AMPOSTA  3

5-NOV-2023

Gran victòria de l’Amposta que ens fa més líders. Inici del partit amb domini altern, amb l’equip local amb molta pressió i intensitat. L’Amposta desconegut amb poca precissió. Tot i així Àlex López al minut 28 fa el 0 a 1 i ha arribat el descans. Segona part molt diferent amb sortida molt forta de l’equip i en busca de la sentència que ha arribat per part de Nico al minut 55 i Edgar Lletí al minut 69. Fins al final del partit molta superioritat peró el marcador ja no s’ha mogut. Felicitats!!

Jornada 7 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 29 d’octubre CF AMPOSTA 4 - CE PERELLÓ 2

29-OCT-2023

Gran victòria de l’Amposta contra el segon classificat. Molt bona sortida de l’equip i gran gol d’Âlex López al minut 6. Superioritat total a l’inici però el Perelló ha empatat al minut 31 i ha arribat el descans. A la segona part Martinez al minut 66 i Felipe al 77 casi sentencien el partit però al 87 el Perelló ha fet el segon i ha donat emoció al partit. Edgar al minut 92 ha sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge vinent contra el Tortosa Ebre B a les 18:00.

Jornada 6  TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 22 d’octubre CD LA CAVA 2 - CF AMPOSTA 2

22-OCT-2023

Primer empat per 2 a 2 de l’Amposta a un camp sempre complicat.Inici del partit amb domini altern i molta lluita. Al minut 36 s’ha avançat l’equip local i amb 1 a 0 arriba el descans.Sortida fulminant de l’Amposta que remonta el partit amb gols de Sabater i Ferreres als minuts 46 i 52.Tot i tenir el partit controlat al minut 70 empata La Cava i el marcador ja no s’ha mogut. El pitjor de tot les lessions de Ferreres i Cristo als que desitgem una ràpida recuperació. Diumenge rebrem al Perelló.

Jornada 5 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 15 d’octubre.: CF AMPOSTA  4 - CF JESÚS CATALÒNIA B 0

15-OCT-2023

Victòria de l’Amposta 5a. consecutiva i líders. Sortida fulminant de l’equip que ha sentenciat el partit en 19 minuts en un hat trick de Felipe als minuts 5, 14 i 19 aquest de penal. Molta superioritat que una polèmica decissió arbitral ha trencat amb l’expulsió de Joni abans dels descans. Molts canvis a l’equip i segona part insulsa amb gol d’Edgar al minut 89 sentenciant el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve desplaçament a La Cava partit 16:00 hores.

Jornada 4 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 8 d’octubre: FC GODALL 1 - CF AMPOSTA 5

8-OCT-2023

Gran victòria del CF Amposta (4 de 4) i ens coloquem líders en solitari. Camp complicat gespa natural i molt irregular. Inici igualat amb domini de l’Amposta que s’ha avançat al marcador al minut 31 gol d’Àlex López i ha arribat el descans. El Godall ha empatat al 47, reacció fulminant i contundent de l’equip amb gols de Calleja al 61, Nico de penal al 74, Céspedes al 71 i Sabater al 81. Al descompte Manel ha aturat un penal amb una gran intervenció. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 3 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 1 d’octubre  CF AMPOSTA 4 - J.D. FLIX 2

1-OCT-2023

Victòria molt important de l’Amposta contra un bon equip. Sortida igualada dels dos equips amb molta intensitat i joc físic. Al minut 30 Ferreres fa l’1 a 0 i al 44 Marc López el segon arribant el descans. A la segona part el Flix avança líniees i al minut 54 fa el 2 a 1. Felipe de penal al 68 fa el tercer gol, però 2 minuts després el Flix fa el segon. Minuts finals amb tensíó i moltes ocasiones desaprofitades de l’Amposta fins que Longan al descompte sentència el partit. Felicitats a tots.

Jornada 2 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 24 de setembre  CF AMPOSTA  5 - CF SANTA BÀRBARA  1

24-SET-2023

Contundent victòria del CF Amposta. Inici del partit igualat fins que ha arribat el primer gol de Nico al minut 27 i el segon també de Nico al 29. Grans minuts de l’equip que Roger amb un gran gol olímpic magistral al 33 fa el 3 a 0 arribant el descans.Només començar la segona part al minut 49 Àlex López sentència el partit.Domini absolut i gol de Marc López al 77.Al minut 83 l’equip rival fa el seu gol. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per aquesta victòria. Diumenge que ve rebrem al Flix.

Jornada 1 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 17 de setembre  CF PINELL 0 - CF AMPOSTA  2

17-SET-2023

Primera victòria a la lliga de l’Amposta per 0 a 2 contra el Pinell, en un camp impracticable i molt perillós per a la integritat física dels jugadors.Domini absolut del CF Amposta que s’ha avançat al marcador amb un gol de Marc López de penal al minut 21.Amb el resultat de 0 a 1 ha arribat el descans.Al minut 57 Marc López fa el segon gol i han anat passant els minuts fins arribar el final del partit.Tres punts d’or.Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve rebrem al Santa Bàrbara

PARTIT AMISTÒS DE PRETEMPORADA. Dissabte 9 de setembre CF AMPOSTA 3 -  AT. MONTROIG  0

9-SET-2023

Victòria del CF Amposta al darrer partit de pretemporada contra l’At. Montroig. Dos gols de Felipe als minuts 11 i 21 de la primera part i l’altre de Ferreres al minut 81 han sentenciat el partit. El proper diumenge inici de la lliga a les 17:00 hores amb desplaçament al camp del CF Pinell.

PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA. Divendres 1 de setembre CF TORTOSA EBRE 3 - CF AMPOSTA 0

1-SET-2023

Derrota del CF Amposta contra el Tortosa Ebre per 3 gols a 0. Resultat abultat pels mèrits i bon joc del CF Amposta.

PARTIT AMISTÒS DE PRETEMPORADA. 26 d’agost  FC ASCÓ 1 - CF AMPOSTA 0

26-AGO-2023

Primera derrota de la temporada, injusta i inmerescuda a un camp difícil i contra un rival de superior categoria. Gran partit del CF Amposta que ha conseguit mantenir la porteria a 0 fins al minut 88, quan l’Ascó de falta directa ha fet l’únic gol del partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Dimecres 23 d’agost PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CF AMPOSTA  4 - JUVENIL "A"  ALCAÑIZ CF  1

23-AGO-2023

Bon partit i victòria del CF Amposta en un partit marcat per la calor i humitat ambiental amb una temperatura molt alta. Sortida molt bona de l’equip dominant i amb possessió de la pilota. Fruit d’aquest domini Marc López per partida doble i Ferreres donen clar avantatge a l’equip. Amb el resultat de 3 a 0 arriba el descans. Molts canvis als dos equips a la segona part. Longan fa el 4 a 0 i a la recta final el juvenil de l’Alcañiz FC fa el seu gol. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Dissabte 12 d’agost PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CF AMPOSTA 2 - CF CAMBRILS UNIÓ 2

12-AGO-2023

Meritori empat del CF Amposta contra un rival de superior categoria. Molt bona primera part i molt bona imatge dominant el partit i amb una gran pressió dels jugadors. Tot i així amb una jugada desafortunada s’avança al minut 13 el Cambrils Unió després que un xut al pal acabés amb un gol en pròpia porta. Fulminant empat del CF Amposta al minut 15 amb gran gol de Nico. Calleja al 44 fa el 2 a 1. Molts canvis a la segona i el Cambrils empata al 61. Proper dimarts III Torneig Manolo Añó.