Cròniques Amposta B

Jornada 27 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 27 d’abril  CF CORBERA D’EBRE 2 - CF AMPOSTA B  3

27-ABR-2024

Sensacional i espectacular victòria del CF Amposta B al camp del tercer classificat, el Corbera d’Ebre. Inici fulgurant de l’Amposta B que al minut 2 fa el primer gol en pròpia porta de l’equip local. Al minut 30 Alagie fa el segon i arriba el descans. Reacciona el Corbera d’Ebre amb dos gols als minuts 54 i 66 que empaten el partit. Santino al descompte fa el 2 a 3 definitiu i sentència el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. L’ascens molt a prop. Ànims jugadors!!!

Jornada 26 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 20 d’abril  CF AMPOSTA B 1 - CF GANDESA B  PARTIT SUSPES

19-ABR-2024

PARTIT SUSPÉS AL MINUT 50. Amb el marcador d’Amposta B 1 Gandesa B 0 al minut 50, l’àrbitre del partit ha decidit suspendre el partit al quedar-se el Gandesa B amb 7 jugadors al camp.

Jornada 25 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 13 d’abril  UD CAMPREDÓ 1 - CF AMPOSTA B  3

13-ABR-2024

Gran victòria i molt important del CF Amposta B per 1 gol a 3 al camp del Campredó. Inici trepidant de partit amb un CF Amposta B molt intens en busca de la victòria. Al minut 6 Diop fa el 0 a 1 i només 6 minuts més tard el propi Diop el 0 a 2. Reacció de l’equip local que retalla diferències al minut 13. Amb el resultat de 1 a 2 ha arribat el descans. Al minut 46 Versiano ha sentenciat el partit establint el 1 a 3 definitiu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 24 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 6 d’abril CF AMPOSTA B 1 -. SCER L’AMETLLA DE MAR B  0

6-ABR-2024

Importantíssima i necessària victòria del CF Amposta B per continuar líders a manca de 6 jornades per al final de la lliga. Partit més complicat de l’esperat contra el filial de l’Ametlla de Mar. Ben aviat, al minut 18, Marc Gisbert ha fet el primer i únic gol del partit. Amb el resultat d’empat a 0 gols ha arribat el descans. Tot i la insistència d’ampliar el marcador a la segona part no ha arribat el segon gol. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 23 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 24 de març  CD GINESTAR 2 - CF AMPOSTA B  2

24-MAR-2024

Gran empat a 2 gols del CF Amposta B al camp del segon del classificat, el Ginestar. Gran recolçament de l’afició del CF Amposta B que han arribat en bus al camp. Primera part sense gols. Al minut 56 s’ha avançat l’equip local i aviat al 66 Denys ha empatat. Al minut 72 es torna ha avançar el Ginestar però en temps afegit en un penal clar Versiano ha empatat el partit. Felicitem a l’afició del CF Amposta B pel suport i als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 22 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 16 de març CF AMPOSTA B 1- UE SANT JAUME D’ENVEJA  0

16-MAR-2024

Victòria del CF Amposta B suada i lluitada, però merescuda per 1 a 0 contra el Sant Jaume d’Enveja. Primera part dominada pel CF Amposta B que ha tingut ocasions per adelantar-se al marcador. Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part ha arribat el gol de Josep Orti al minut 53 que ha significat la victòria, tot i els intents sense perill d’empatar del rival. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 21 QUARTA CATALANA GRUP 30 Dissabte 9 de març CE OLÍMPIC MORA D’EBRE 0 - CF AMPOSTA B  1

9-MAR-2024

Gran i importantíssima victòria del CF Amposta B al camp d’un aspirant a l’ascens. Partit molt igualat i intens que ha decidit Denys al temps de descompte. Tres punts d’or per continuar líders. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 16 de març a les 16:00 hores rebrem a casa al Sant Jaume d’Enveja.

Jornada 20 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 2 de març CF AMPOSTA B 3 - CF LA GALERA  1

2-MAR-2024

Gran victòria del CF Amposta B per 3 gols a 1 contra La Galera. Domini del CF Amposta B a l’inici de partit que ha fet el primer gol al minut 36 mitjançant Anass, però ha reaccionat ràpidament La Galera. Només 3 minuts més tard, al 39 ha empatat. Amb empat a 1 ha arribat el descans. A la segona part Gisbert al minut 51 i Saliou al 86 han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 19 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 24 de febrer : CD LA CAVA B 0 - CF AMPOSTA B  2

24-FEB-2024

Gran victòria del CF Amposta B al camp de La Cava B per 0 gols a 2. Quan arribava el descans i pareixia inamobible l’empat a 0, Denys de penal al minut 43 ha fet el 0 a 1. A la segona part Sergi al minut 69 ha sentenciat el partit establint el 0 a 2 definitiu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 18 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 17 de febrer 1: CF AMPOSTA B  8 - UE TIVENYS  0

16-FEB-2024

Contundent i històrica golejada del CF Amposta B per 8 gols a 0 al Tivenys.Tres gols a la primera part i cinc a la segona han donat una victòria plàcida a l’equip. Els golejadors han estat els següents: Denys (4’), Borràs(30’), Denys(44’), Ortí(52’), Versiano(63’), Denys(77’), Anass(78’), Denys(81’). Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 24 de febrer partit al camp de La Cava B a les 17 hores.

Jornada 17 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 3 de febrer  CF AMPOSTA B 2 - CD BENISSANET  0

2-FEB-2024

Gran victòria del CF Amposta B per 2 gols a 0 contra e Benissanet. Primera part igualada que ha acabat sense gols. A la segona part el CF Amposta B ha pujat la pressió i fruit d’això Josep Fornós al minut 75 fa el primer gol. Denys al minut 88 ha sentenciat el partit fent el 2 a 0 definitiu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. El cap de setmana que ve 10 i 11 de febrer amb motiu del carnaval no hi haurà jornada lliguera.

Jornada 16 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 28 de gener  CE LA FATARELLA  0 - CF AMPOSTA B  1

27-GEN-2024

Gran i treballada victòria per 0 a 1 del CF Amposta B al camp de La Fatarella. Partit molt competit a un camp molt complicat. Un gol de Denys a la segona part ha estat suficient per a a aconseguir la victòria. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 3 de febrer a les 16:00 hores rebrem a casa al Benissanet.

Jornada 15 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 20 de gener CF LA TORRE DE L’ESPANYOL 1 - CF AMPOSTA B  4

19-GEN-2024

Victòria del CF Amposta B al camp del coliste. Plàcida victòria que ben aviat ha encarrilat l’equip amb gol de Robert Blanquet al minut 2, al minut 19 Gisbert ha fet el 0 a 2 i al minut 43 Sergi Martí ha sentenciat amb el tercer gol el partit. A la segona part l’equip local ha fet el gol de l’honor al 52 i finalment Gisbert al 77 ha tancat el resultat definitu de 1 a 4. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 14 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 13 de gener  CF AMPOSTA B 0 - CDR HORTA DE SANT JOAN 0

12-GEN-2024

Empat del CF Amposta B a 0 gols contra l’Horta de Sant Joan, en un partit trabat on finalment el marcador no s’ha mogut tot i la insistència de l’Amposta B. Diumenge que ve desplaçament al camp de La Torre de l’Espanyol, darrer partit de la primera volta.

Jornada 13 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 17 de desembre UD JESÚS I MARIA "C" 0 - CF AMPOSTA "B"  2

16-DES-2023

Gran victòria del CF Amposta B a un camp sempre complicat. Bon inici de partit amb control de la pilota i amb gol de Sergi Martí al minut 32. Amb el resultat de 0 a 1 arriba el descans. A la segona part Versiano sentencia el partit al minut 83 amb el definitiu 0 a 2. Tres punts d’or per a continuar líders de la categoria. Felicitem als jugadors i al cos tècnic i desitgem Bon Nadal i Bon Any nou a tothom.

Jornada 12 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 2 de desembre  CF AMPOSTA B 1 - CF CORBERA D’EBRE  1

2-DES-2023

Segon empat consecutiu del CF Amposta B contra un rival directe. Partit intens amb fort vent amb dos equips en busca de la victòria. Primera part que ha acabat amb empat a 0 gols. A la segona part Borràs al minut 65 adelanta al CF Amposta B, però al minut 78 empata el Corbera d’Ebre. Resultat incert al final però el marcador no s’ha mogut acabant 1 a 1. El cap de setmana que ve del 9 i 10 de desembre no hi ha jornada de lliga.

Jornada 11 QUARTA CATALANA  Grup 30 Diissabte 25 de novembre CF GANDESA B  1 - CF AMPOSTA B  1

25-NOV-2023

Empat del CF Amposta B a un camp complicat. Partit molt igualat a l’inici amb gol de l’equip local al minut 18. No s’ha mogut el marcador i ha arribat el descans amb el resultat de 1 a 0. A la segona part Josep Fornós al minut 74 ha empatat el partit establint el 1 a 1 definitu. E proper dissabte que ve 2 de desembre rebrem a casa a les 15:30 hores al CF Corbera d’Ebre.

Jornada 10 QUARTA CATALANA GRUP 30 Dissabte 18 de novembre  CF AMPOSTA B 2 - CD CAMPREDÓ 1

17-NOV-2023

Gran victòria del CF Amposta B que permet continuar lider a l’equip. Sortida trepidant dels dos equips i el Campredó s’avança 0 a 1 al minut 33. Fulminant reacció de l’Amposta amb remontada gols de Versiano al minut 41 i Denys al 44 arribant el descans. Segona part sense moure’s el marcador i final 2 a 1. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 9 QUARTA CATALANA  GRUP 30. Dissabte 11 de novembre  SCER L’AMETLLA DE MAR B 0 - CF AMPOSTA B 5

11-NOV-2023

Espectacular victòria del CF Amposta B contra l’Ametlla de Mar B que reaferma a l’equip com a líder de la categoria. Els gols els han fet Gisbert 0 a 1 minut 24, un altre cop Gisbert al 36. Amb el resultat de 0 a 2 ha arribat el descans. A la segona part Ortí al 63, Diop al 73 i Panisello al 89 han completat la golejada. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 8 QUARTA CATALANA GRUP 30 Dissabte 4 de novembre  CF AMPOSTA B 7 - CD GINESTAR 4

4-NOV-2023

Espectacular i històrica victòria del CF Amposta B que es queda líder en solitari de la classificació. Partit vibrant entre els dos primers classificats amb un protagoniste destacat JOSEP FORNÓS autor d’un repóker (5 gols). Els gols han estat 1 a 0 Josep minut 25, 2 a 0 Denys (29’), 2 a 1 (42’), 3 a 1 Josep(48’), 3 a 2(61’), 4 a 2 Saliou(76’), 4 a 3(77’), 4 a 4(penal 78’), 5 a 4 Josep(85’), 6 a 4 Josep(97’),7 a 4 Josep(99’). Felicitem als jugadors i al cos tècnic i especialment a Josep Fornós.

Jornada 7 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 29 d’octubre  UE SANT JAUME D’ENVEJA  0 - CF AMPOSTA B 2

28-OCT-2023

Gran victòria de l’Amposta B per 0 gols a 2 al camp del Sant Jaume d’Enveja, que donen el liderat. Gols de Sergi Chalé al minut 22 i Anass al minut 36 han sentenciat un partit complicat a un camp complicat. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 6 QUARTA CATALANA grup 30 Diumenge 22 d’octubre  CF AMPOSTA B 2  - CE OLÍMPIC MORA D’EBRE  0

21-OCT-2023

Important victòria del CF Amposta B per 2 a 0 contra l’Olímpic Mora d’Ebre. Primera part igualada que ha acabat amb empat a 0 gols. A la represa Anass ha marcat el primer gol al minut 52 i Joan Drago al minut 102 ha sentenciat el partit en una contra. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 5 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 15 d’octubre. CF LA GALERA 0 - CF AMPOSTA B  3

14-OCT-2023

Gran victòria del CF Amposta B per 0 a 3 al camp de La Galera. Diop al minut 46, Sergi Martí al 56 i Joan Drago al 89 han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 4 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 7 d’octubre  CF AMPOSTA B 2 - CD LA CAVA B  3

7-OCT-2023

Primera derrota a casa del CF Amposta B contra La Cava B per 2 gols a 3. Bon inici de partit del CF Amposta B amb gol de Denys al minut 17: Ha reaccionat La Cava B que ha donat la volta al marcador als minuts 34 i 43. Amb el resultat de 1 a 2 ha arribat el descans. A la segona part al minut 72 ha arribat el tercer gol de La Cava B i Denys al minut 83 ha retallat distàncies. Tot i buscar l’empat no ha arribat i s’ha consumat la derrota.

Jornada 3 QUARTA CATALANA GRUP 30. Diumenge 1 d’octubre  UE TIVENYS 0 - CF AMPOSTA B 5

30-SET-2023

Contundent i important victòria del CF Amposta B contra el Tivenys a un camp de terra complicat. Ràpidament partit encarrilat amb gol de Denys al minut 1. Al minujt 44 Josep Fornós fa el segon i arriba el descans. A la segona part partit sentenciat amb el tercer gol de Saliou al minut 46. Als minuts 55 Denys i al 89 Josep Fornós tanquen la golejada. Felicitemn als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 2 QUARTA CATALANA GRUP 30 Diumenge 24 de setembre  CD BENISSANET 5 - CF AMPOSTA B 2

23-SET-2023

Contundent derrota del CF Amposta B al camp del Benissanet per 5 a 2.

Jornada 1 QUARTA CATALANA GRUP 30.  Dissabte 16 de setembre  CF AMPOSTA B 3 - CE LA FATARELLA  0

16-SET-2023

Primer partit de lliga amb victòria del CF Amposta B per 3 gols a 0 contra el CE La Fatarella. Al minut 10 Versiano fa el primer gol, resultat amb el que acaba la primera part. A l’inici de la segona part es produeix la greu lessió del jugador de La Fatarella, Cristian Cristino, al que desitgem una ràpida recuperació. Dos gols de Denys al minut 70 i Didac Roiget al 89 han setenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.