Cròniques temporada 2017-2018

PROMOCIÓ D’ASCENS A PRIMERA CATALANA: Diumenge 10 de juny 11:45 hores: FUNDACIÓ U.E. TONA 3 - CF AMPOSTA  0

10-JUN-2018

No ha pogut ser. El CF Amposta he perdut el partit de tornada de la promoció d’ascens a Primera Catalana contra el Tona per 3 gols a 0. El CF Amposta ha sortit ben posat al partit, però Ben aviat després d’una errada defensiva ha arribat el primer gol local, i pocs minuts després el 2 a 0 de penal.L’Amposta ha tingut les seves opcions però el porter rival ho ha parat tot.Segona part de tràmit. El resultat de l’altre partit de promoció tampoc ens ha ajudat.Felicitats a tots per la gran temporada.

PROMOCIÓ D’ASCENS A PRIMERA CATALANA: Diumenge 3 de juny. CF AMPOSTA 0 - FUNDACIÓ UE TONA  2

3-JUN-2018

Derrota per 0 a 2 del CF Amposta contra el Tona en el partit d’anada de la promoció d’ascens a Primera Catalana. Després d’una primera part dominada pel CF Amposta en alguna ocasió de gol i amb superioritat s’ha arribat al descans amb el marcador inicial. Una errada ha provocat el 0 a 1 i el CF Amposta ho ha intentat però el Tona ha sentenciat amb el segon gol. L’eliminatòria està difícil, però tots hem de creure amb la remuntada i recolzar a l’equip ara més que mai. El CF Amposta no es rendeix.

Jornada 34 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 27 de maig. AT. RODA DE BARÀ 0 - CF AMPOSTA  1

27-MAI-2018

Victòria del CF Amposta en l’últim partit de lliga. Partit dominat d’inici pel CF Amposta que ha tingut moltes ocasions i finalment Quim ha fet l’únic gol del partit al minut 25. Segona part insulsa en poques ocasiones i duresa rival. Finalment hem quedat en segona posició, felicitem al Cambrils Unió, pel seu ascens directe i el CF Amposta farà promoció d’ascens. Demà sorteig informarem puntualment. Un cop més volem felicitar als jugadors i cos tècnic per la gran temporada que estant realitzant.

Jornada 33a. SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 19 de maig. CF AMPOSTA 1 - CF JESÚS CATALÒNIA 0

19-MAI-2018

Victòria del CF Amposta per la mínima. El partit ha començat amb un Amposta intens i buscant el gol que ha arribat al minut 15 per mediació de Carles. i ha continuat dominant tota la primera part. A la segona part l’equip rival ha fet un pas endavant i ha dominat més el partit, però amb poc perill. Han passat els minuts i el gol de Carles ha estat definitiu. Seguim a 2 punts del líder esperant la darrera jornada que visitem al Roda de Barà. En la promoció d’ascens assegurada cal estar atents.

Jornada 32 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 13 de maig. CF GANDESA 0 - CF AMPOSTA  1

13-MAI-2018

Gran, èpica i merescuda victòria del CF Amposta al camp del Gandesa que assegura matemàticament la promoció d’ascens a Primera Catalana a falta de dos jornades. Una primera part de molt de respecte entre els dos equips però en aproximacions més perilloses del CF Amposta: En empat a 0 ha arribat el descans.A la segona part l’equip local ha insistit més però al minut 89 gran jugada de Carles que assisteix a Felipe per a fer el gol de la victòria.Felicitar una jornada més als jugadors i cos tècnic.

Jornada 31 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 6 de maig. CF AMPOSTA 4 - CF CANONJA  1

6-MAI-2018

Sensacional i molt important victòria per 4 gols a 1. En una primera insulsa i sense ocasions s’ha arribat al descans amb el marcador inicial. Sortida en tromba de l’Amposta i Paez magistral de vaselina ha fet el primer gol al 46. Deu minuts més tard Isaac ha fet el segon de penal.A partir d’aquí domini total i tercer gol de Quim. El partit ha entrat en una dinàmica poc esportiva de l’equip rival.Al minut 82 gol del Canonja però Arnau ha sentenciat al descompte. Felicitats jugadors i cos tècnic.

Jornada 30 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 28 d’abril.: CE VENDRELL 0 - CF AMPOSTA  1

28-ABR-2018

Gran i important victòria del CF Amposta en un partit molt dur.El partit ha començat amb domini altern i poc a poc el CF Amposta ha anat dominant la possessió aturat per un rival molt motivat i dur. Una falta i xut posterior d’Aleix al minut 44 han estat les millors ocasions a la primera part.A la segona part l’equip local ha anat perdent forces i el CF Amposta ha tingut moltes ocasions fins que al minut 78 ha arribat l’únic gol del partit en pròpia porta.Felicitats als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 29 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 22 d’abril. CF AMPOSTA 2 - CF LA POBLA DE MAFUMET B  0

22-ABR-2018

Gran,important i imprescindible victòria de l’Amposta que ens consolida al segon lloc de la classificació a 2 punts del líder. Partit intens a la primera part amb un equip rival que ha pressionat molt,però el CF Amposta tenia el control i ha arribat el descans amb empat a 0.A la segona part l’Amposta ha sortit a per la victòria i en 5 minuts(minuts 63 i 68) dos gols esplèndids de Carles han sentenciat el partit.Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la victòria Ànims jugadors. Som-hi Amposta

Jornada 28 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 d’abril. CF ULLDECONA 0 - CF AMPOSTA  0

15-ABR-2018

Empat sense gols del CF Amposta en un partit difícil i un camp complicat. El CF Amposta ha sortit al camp dominant la possessió i creant perill a la porteria rival. Poc a poc el partit anava perdent intensitat i s’ha arribat al descans amb el resultat inicial. La segona part ha estat dominada totalment pel CF Amposta que ha tingut nombroses ocasions de gol i només el porter rival ha evitat la victòria. Queden 6 partits i tenim a prop l’objectiu. Felicitem l’entrega dels jugadors i del cos tècnic

Jornada 27 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 8 d’abril. CF AMPOSTA 3 - CD LA CAVA 2

8-ABR-2018

Sensacional i victòria clau del CF Amposta en un partit molt complicat. Al minut 2 gol de La Cava en un desajust defensiu,als 10 minuts empata Isaac de penal, però al minut 21 es torna a avançar La Cava. Partit molt intens, però al minut 40 gran gol de Marc que empata el partit arribant el descans. A la segona part el CF Amposta ha tingut més possessió i arribada, però La Cava amenaçava al contraatac, fins que Quim al minut 90 ha fet el gol de la victòria. Felicitats jugadors i cos tècnic!!!

Jornada 26 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 25 de març: CF CAMARLES 3 - CF AMPOSTA  6

25-MAR-2018

Gran victòria del CF Amposta a un camp molt complicat i un rival dur. El partit comença amb la lesió de Pau al min. 6 que trastoca el plantejament inicial i l’equip local ho aprofita per fer el primer gol al min. 18. Ràpida reacció i empata Carles al min. 22. Però en una falta directa el Camarles es torna a avançar arribant al descans en 2 a 1. Fulminant sortida del CF Amposta que en un jugador més troba més espais i empata Felipe. Un gol de Carles i 3 més de Felipe culminen la golejada 3 a 6.

Jornada 25 SEGONA CATALANA GRUP 6 . Diumenge 18 de març.: CF AMPOSTA 4 - CDC TORREFORTA  0

18-MAR-2018

Gran victòria del CF Amposta que consolida a l’equip a la segona posició de la classificació. Una primera part intensa amb els dos equips pressionant molt i finalment un gran gol d’Isaac al minut 36 ha trencat l’empat. A la segona part sortida fulminant del CF Amposta amb gols de Carles, Quim i Arnau en sols 6 minuts del 48 al 54. Partit sentenciat i han anat passant els minuts i el marcador no s’ha mogut. Taca negra la lesió de Corella que pot ser greu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 24 SEGONA CATALANA GRUP 20. Diumenge 11 de març. UD TORREDEMBARRA 0 - CF AMPOSTA  4

11-MAR-2018

Contundent i còmoda victòria del CF Amposta per 0 gols a 4 al camp del Torredembarra. El partit ha començat a un bon ritme i fruit d’això al minut 9 ha marcat Carles el 0 a 1. L’equip local molt voluntariós intentava sortir a la contra però era l’Amposta qui creava perill. En aquest resultat s’ha arribat al descans. Fulgurant sortida del CF Amposta a la segona part en tres gols seguits de Marc Vernet, Quim i Carles que han sentenciat. L’equip ara segon en solitari a la classificació. Felicitats!

Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6  Diumenge 4 de març. CF LA SÉNIA 1 - CF AMPOSTA  1

4-MAR-2018

Empat "in extremis", en temps afegit, de partit amb gol d’Arnau. El CF Amposta ha jugat una bona primera part on ha tingut més la pilota i ha estat superior a l’equip local. Al primer minut de la segona part un gran gol de vaselina des del mig ha suposat a La Sénia avançar-se al marcador. Anaven passant els minuts i el CF Amposta s’ha avocat a la porteria rival però en poc encert i precipitació. Ja al descompte Arnau amb un gran xut ha establert l’empat final. Diumenge que ve a Torredembarra.

Jornada 22 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 25 de febre. CF AMPOSTA 4 - CD L’HOSPITALET DE L’INFANT 0

25-FEB-2018

Victòria contundent del CF Amposta per 4 gols a 0 contra l’Hospitalet de l’Infant. Vibrant inici de partit amb domini altern fins que ha arribat el primer gol del CF Amposta per mediació de Carles al minut 27. Poc després Ivan ha fet el segon gol i s’ha arribat al descans. A l’inici de la segona part Felipe i Carles han tancat el marcador. Tres punts més per continuar dalt de tot de la classificació. Felicitem als jugadors i al cos tècnic el seu treball i la implicació. Som-hi Amposta!!!!

Jornada 21 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 17 de febrer.: CD MORELL 1 - CF AMPOSTA 2

17-FEB-2018

Tres punts d’or. El CF Amposta ha aconseguit una victòria molt treballada contra un equip molt combatiu que ha posat les coses difícils. A la primera part domini altern fins que en una jugada a pilota parada al minut 34 Pau de cap ha fet el 0 a 1. A la segona part l’equip local ha sortit molt fort i al minut 54 han empatat. Al minut 77 un xut d’Arnau que entrava l’ha parat un jugador i rival i el clar penal l’ha transformat Isaac. Nervis fins al final però victòria justa. Felicitats a tots!!!

Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6: Dissabte 3 de febrer. CF AMPOSTA 0 - CF CAMBRILS UNIÓ 0

3-FEB-2018

Empat injust. El CF Amposta ha fet un gran partit sobre tot a la primera part on ha estat superior al líder. Només una desafortunada actuació arbitral ha privat al CF Amposta arribar al descans amb el marcador a favor. Un penal claríssim a Quim i un gol anulat a Quim han estat dos situacions que han perjudicat molt a l’equip acompanyat d’un repartiment desmesurat de targetes. A la segona part partit insuls sense ocasions clares de gol. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la seva lluita.

Jornada 19 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 27 de gener CF REDDIS 0 - CF AMPOSTA 1

27-GEN-2018

Gran victòria del CF Amposta a un dels camps més complicats de la categoria. Primera part igualada amb poques ocasions de gol, però en més aproximacions per part del CF Amposta. Només començar la segona part en una molt bona jugada col·lectiva ha arribat el gol de Felipe. L’equip local ha estirat les línies de pressió i el CF Amposta amb més espais ha tingut ocasions clares de gol, però el segon gol no ha arribat. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la gran victòria.A 3 punts del líder.

Jornada 18 SEGONA CATALANA GRUP 6: Diumenge 21 de gener. CF AMPOSTA 3 - CF BATEA 0

21-GEN-2018

Gran i molt important victòria del CF Amposta, segona consecutiva, que serveix per escalar al tercer lloc de la classificació a 3 punts de líder. Primera part sense ocasions i domini del CF Amposta fins al minut 44 que Aleix d’un gran xut de falta directa ha avançat l’equip al marcador. A la segona part el CF Amposta ha intensificat la pressió i han arribat els gols de Jonatan Tomàs i Marc Vernet que han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte al camp del Reddis,

Jornada 17 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 14 de gener CF AMPOSTA 1 - AT. RODA DE BARÀ  0

14-GEN-2018

Tres punts d’or. Victòria del CF Amposta en un partit difícil i complicat que serveix per a continuar a tres punts del primer classificat. Una primera sense cap història, ni perill per a cap porteria i joc molt pla. A la segona part el CF Amposta ha sortit amb més fe i fruit d’això, un sensacional cop de cap de Paez a la sortida d’un córner ha donat la victòria. Fins al final joc alternatiu sense més conseqüències. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la victòria. Som-hi Amposta!!!

Jornada 16 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 7 de gener. CF JESÚS CATALÒNIA 1 - CF AMPOSTA 1

7-GEN-2018

Empat amarg per a començar l’any. Partit difícil a una camp complicat. El partit ha començat amb domini altern, però al minut 21 una entrada molt dura d’un jugador local provoca la lesió al turmell de Ivan González que ha de ser substituit. En temps de descompte arriba el gol local amb un desajust defensiu. A la segona part el CF Amposta ha sortit en busca de la victòria i Páez al minut 64 empata el partit. Fins al final moltes ocasions de gol desaprofitades pel CF Amposta i empat a un final.

Jornada 15 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 17 de desembre. CF AMPOSTA 0 - CF GANDESA 1

17-DES-2017

Gerro d’aigua freda. El CF Amposta ha perdut el primer partit de la temporada a casa al minut 91 d’un gol de falta directa. Un partit dominat pel CF Amposta que ha tingut moltes ocasions de gol per guanyar però ha topat amb un porter rival que ho parat tot i amb una ineficàcia de cara a gol evident. Seguim enganxats als primers llocs de la classificació. El camí és dur i llarg, però entre tots junts ho aconseguirem. Ànims als jugadors i al cos tècnic i bones festes nadalenques. Visca l’Amposta!!

Jornada 14 SEGONA CATALANA GRUP 2. Diumenge 3 de desembre. CF CANONJA 0 - CF AMPOSTA  1

3-DES-2017

Victòria molt important del CF Amposta, 3 punts d’or que mantenen l’equip dalt de tot de la classificació. El CF Amposta ha entrat molt be al partit i ha tingut ocasions per avançar-se al marcador, però s’ha arribat al descans en empat a 0. A la segona part l’equip local ha estirat línies i ha tingut ocasions per fer el primer gol,però entre els pals i un grandiós Guillem ho han evitat. Al minut 84 Páez de cap ha fet el gol de la victòria. Felicitem la implicació dels jugadors i del cos tècnic.

Jornada 13 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 26 de novembre. CF AMPOSTA 8 - CE VENDRELL 2

26-NOV-2017

Impressionant i històrica golejada del CF Amposta al Vendrell que fins ahir el líder de la classificació. Tot i la bona sortida dels jugadors del CF Amposta al minut 6 en una contra el Vendrell he fet 0 a 1. L’equip ha continuat molt seriós i Felipe ha empatat i Ivan ha fet el segon. Tot i així el Vendrell ha tornat a empatar. Dos gols més de Páez i Ivan abans del descans ha suposat el 4 a 2. A la segona part han marcat Felipe, Omar, Felipe i Ivan el 8 a 2. Felicitem als jugadors i cos tècnic.

Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 18 de novembre. CF POBLA DE MAFUMET "B" 1 - CF AMPOSTA 1

18-NOV-2017

Tercer empat consecutiu. El CF Amposta no ha pogut aconseguir una victòria que ha tingut ben a prop. El partit ha començat amb un penal sobre Quim al minut 5 que ha transformat Ivan. Primera part amb un domini total i moltes ocasions de gol que no s’han aprofitar per sentenciar. A la segona part l’equip local ha pressionat molt més i ha agafat el domini del partit fins que ha aconseguit l’empat. Minuts finals amb ocasions per als dos equips. Diumenge rebrem al líder al Vendrell. Ànims a tots!!!

Jornada 11 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 12 de novembre. CF AMPOSTA 0 - CF ULLDECONA 0

12-NOV-2017

Segon empat consecutiu. El CF Amposta ha sortit ben posicionat i tenint la pilota i ha tingut ocasions de gol, sobre tot una de Ivan al pal, però no ha entrat i s’ha arribat al descans en empat a 0. A la segona part domini altern, menys els darrers minuts on el CF Amposta ha intentat obrir el marcador. Cal destacar la greu lesió de Jan, li donem molts d’ànims i li desitgem una ràpida recuperació. Felicitem als jugadors la lluita constant i a continuar lluitant. Som-hi Amposta!!!! #viscalamposta

Jornada 10 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 5 de novembre CD LA CAVA 2 - CF AMPOSTA 2

5-NOV-2017

El CF Amposta, amb un gran gol de Quim ha pogut empatar un partit al minut 92, quan semblava que acabaria perdent. El fort vent ha estat el protagonista del partit perjudicant a La Cava a la primera part i al CF Amposta a la segona. Omar amb un gran xut de fora l’àrea ha obert el marcador, però poc després ha empatat l’equip local. A la segona part La Cava ha aprofitat una contra per avançar-se al marcador. Finalment l’empat ha arribat. Continuem com a líders de la competició. Som-hi Amposta!!!

Jornada 9 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 29 d’octubre. CF AMPOSTA  2 - CF CAMARLES  1

29-OCT-2017

Sensacional victòria del CF Amposta davant un rival directe, que ens fa líders de la competició. Molt bona primera part del CF Amposta que ha tingut moltes ocasions i primer Isaac al minut 36 i després Ivan al 40, després de grans jugades, han ficat el 2 a 0 al marcador. Només començar la segona part ha fet el gol el Camarles, que ha pressionat molt tota la segona. El CF Amposta ha aguantat les embranzides i ha tingut ocasions per sentenciar a la contra. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 8 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 22 d’octubre. CDC TORREFORTA 1 - CF AMPOSTA  2

22-OCT-2017

Gran victòria del CF Amposta a un camp complicat contra un dur rival, que fa que l’equip pugi fins la segona posició de la classificació. Una primera part amb poques ocasions de gol, però en la que s’ha avançat el Torreforta. A la segona part el CF Amposta ha sortit decididament a per la victòria, i seria Ivan qui ha empatat el partit. Al minut 77 Páez ha fet el segon gol després d’un xut al pal de Felipe. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la treballada victòria d’avui. Som-hi Amposta!

Jornada 7 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 d’octubre. CF AMPOSTA 1 - UD TORREDEMBARRA  0

15-OCT-2017

Victòria molt important del CF Amposta, que es fica 4rt. a la classificació. Partit dominat totalment pel nostre equip des del principi al final. Només un arbitratge nefast ha privat a l’equip d’avançar-se al marcador a la primera part amb dos penals no xiulats. A la segona part als 6 minuts Felipe ha aconseguit el primer gol i únic del partit, tot i les grans ocasions del CF Amposta amb tres pals inclosos per augmentar el resultat. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic. #viscalamposta

Jornada 6 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 8 d’octubre. CF AMPOSTA 2 - CF LA SÉNIA 2

8-OCT-2017

Empat que té el sabor a victòria. El CF Amposta en un començament explosiu dominava el partit fins al minut 15 quan es produeix la jugada clau del partit amb la roja directa al porter Guillem. A la mateixa jugada ha marcat l’equip rival de falta directa i així ha arribat el descans. A la segona part el CF Amposta ha dominat el partit però al minut 75 ha arribat el 0 a 2. Fe, orgull i insistir i al minut 87 gol de Pau i empat de Páez al 89. Felicitats als jugadors i cos tècnic. #viscalamposta

Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 30 de setembre. CD HOSPITALET DE L’INFANT 1 - CF AMPOSTA  3

30-SET-2017

Important victòria del CF Amposta al camp de l’Hospitalet de l’Infant en un partit estrany. Bona sortida del CF Amposta que ha sortit bé i al minut 14 Quim s’ha avançat al marcador. Cins minuts després l’equip local s’ha quedat en 10 jugadors i tot i així en un penal inexistent ha empatat el partit.A la segona part poc a poc l’Amposta s’ha fet amb el domini total del partit i Adrian al minut 77 ha fet el segon sentenciant Vieri a dos minuts del final el tercer.Felicitem als jugadors i cos tècnic

Jornada 4 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 24 de setembre. CF AMPOSTA 4 - CD MORELL  0

24-SET-2017

Contundent victòria del CF Amposta contra el Morell. Segona victòria a casa. El CF Amposta, molt seriós i molt be en la pressió s’ha avançat al marcador amb un penal que ha transformat Isaac. Al minut 20 Páez feia el 2 a 0 i en una gran jugada Isaac ha fet el tercer al minut 40, en aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona part Felipe ha sentenciat el partit fent el quart gol. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic el bon partit d’avui. Dissabte anem a Hospitalet.#viscalamposta

Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 16 de setembre. CF CAMBRILS UNIÓ 1 - CF AMPOSTA  0

16-SET-2017

Derrota per la mínima immerescuda del CF Amposta per joc i oportunitats de gol. Molt bona primera part del CF Amposta superior al rival, però sense encert als últims metres. Quan pareixia acabar la primera part en empat una errada defensiva ha permés al rival fer l’únic gol del partit. A la segona part s’ha igualat el partit però al final el CF Amposta ha tingut oportunitats de sobres per a empatar-lo. Felicitem als jugadors i cos tècnic el seu compromís i la seva implicació. Som-hi Amposta!!!!

Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 10 de setembre. CF AMPOSTA 2 - CF REDDIS  0

10-SET-2017

Segona victòria del CF Amposta, la primera a casa. Primera part molt disputada sense quasi ocasions de perill. A la segona part el CF Amposta més intens ha sortit a per la victòria. Al minut 62 penal a Quim que transforma Isaac. Al minut 78 jugada individual de Felipe que sentencia el partir amb un gran xut amb l’esquerra. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic per la victòria d’avui. Dissabte que ve 14 de setembre visitem al Cambrils Unió. Ànims jugadors! Som-hi Amposta!! #viscalamposta

Jornada 1 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 3 de setembre. CF BATEA 1 - CF AMPOSTA 5

3-SET-2017

Contundent victòria del CF Amposta a domicili en el primer partit de lliga. Al minut 25 Aleix de falta directa ha fet el primer gol. Al minut 35 Vieri d’un fort xut el segon, però l’equip local ha escurçat el marcador a un minut del descans. Segona part dominada totalment pel CF Amposta que ha fet tres gols més, Ivan, Quim i Isaac de penal per aquest ordre. Hi ha hagut moltes més ocasions, com un pal de Páez. Felicitem als jugadors i cos tècnic per aquesta gran victòria. #viscalamposta

PARTIT DE PRETEMPORADA: Diumenge 27 d’agost. CF AMPOSTA  3 - JUVENIL "A" NÀSTIC DE TARRAGONA (DH)  1

27-AGO-2017

El CF Amposta, amb moltes baixes, s’ha imposat al Juvenil A del Nàstic de Tarragona, que milita a la Divisió d’Honor Juvenil. Felipe al minut 19 ha avançat al CF Amposta, però faltant tres minuts per al descans ha empatat el Juvenil A del Nàstic de Tarragona, A la segona part dos gols de Quim i Isaac han donat la victòria al CF Amposta. S’han acabat els partits de pretemporada amb un molt bon bagatge de 5 victòries i 1 derrota. Felicitem als jugadors i cos tècnic i molta sort a la lliga.

CINQUÈ PARTIT DE PRETEMPORADA: Diumenge 20 d’agost. JUVENIL "A" REUS DEPORTIU 2 -CF AMPOSTA  3

20-AGO-2017

Avui diumenge en sessió matinal s’ha disputat a Riudoms el partit de preparació de pretemporada entre el juvenil A del Reus Deportiu i el primer equip del CF Amposta.A la primera meitat un gol de falta d’Aleix als primers compassos de partit i un altre d’Ivan a la meitat del primer període donaven avantatge al marcador al combinat entrenat per Albert Bel.A la represa el juvenil del Reus ha aconseguit empatar a dos gols l’encontre fregant ja el temps reglamentari Jony aconseguia el tercer gol.

PARTIT DE PRETEMPORADA: Dimecres 16 d’agost 20:00h. L’ AMETLLA DE MAR SCER 1 - CF AMPOSTA  9

16-AGO-2017

Gran partit i victòria del CF Amposta al camp de l’Ametlla de Mar contra l’equip local, en el 4rt. partit de pretemporada. Tot i que al minut 8 s’ha avançat l’Ametlla de Mar, dos minuts després ha arribat l’empat amb gol de Ivan. Amb gols de Quim, Vieri i Ivan, un altre cop, 1 a 4 s’ha arribat al descans. A la segona part cinc gols més per aquest ordre Omar, dos d’Adrian, Felipe i Paez que han completat la golejada per 1 a 9. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

SEGON PARTIT DE PRETEMPORADA: Dimecres 9 d’agost: CD ALCANAR 1 - CF AMPOSTA  2

9-AGO-2017

El CF Amposta en el seu segon partit de pretemporada s’imposa al CD. Alcanar en un partit on el combinat local no ho ha posat gens fàcil als jugadors entrenats per Albert Bel i Santi Forastero. Dos gols de Felipe, un a cada meitat de l’encontre per part de l’Amposta i un altre d’Adrià per part de l’Alcanar ha. El pròxim partit del CF Amposta serà diumenge vinent a les 20 hores enfront a la UE Rapitenca, on el combinat ampostí es presentarà a la seva afició en el tradicional partit de Festa Major