Cròniques temporada 2018-2019

Jornada 34 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 26 de maig. CEC TORREFORTA 1 - CF AMPOSTA  3

26-MAI-2019

Victòria del CF Amposta en l’últim partit de lliga al camp del Torreforta per 1 a gol a 3. Moltes novetats al CF Amposta tant a l’equip titular com a la banqueta. No ha començat bé el partit ja que al minut 12 s’ha avançat el Torreforta, però reacció ràpida dos minuts més amb gol de Carles. Amb empat a 1 ha arribat el descans, molta calor, desgast i al final del partit amb un Amposta superior, Sergi José al minut 83 i Carles al 86 han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 33 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 19 de maig CF AMPOSTA 2 - CE VENDRELL  2

19-MAI-2019

Empat a 2 gols en l’últim partit jugat a casa del CF Amposta. Partit amb moltes necessitats del Vendrell i una primera part de domini altern sense ocasions. A la segona part Carles ha fet el primer gol del CF Amposta que jugava millor i tenia més espais i ocasions. Final boig el Vendrell empata al minut 88, Ferran Lluis fa el segon al 91 i al minut 93 torna a empatar el Vendrell, establint el definitiu 2 a 2. Acomiadem la temporada a casa agraint a els suport dels nostres i aficionats.

Jornada 32 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 12 de maig. CF AMPOSTA 2 - ESC. F. LA PASTORETA  0

13-MAI-2019

Victòria del CF Amposta que per fi arriba contra el cuer. El partit ha començat molt bé amb un gol de Sergi José als 5 minuts. L’Amposta clar dominador ha tingut ocasions per ampliar el marcador, però no ha estat així. A la segona part un gol de Felipe també als 5 minuts ha establert el definitiu 2 a 0 en front d’un rival que mai s’ha rendit i no ha demostrat la condició de cuer. Tres punts d’or per garantir la permanència a Segona Catalana. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 31. SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 4 de maig CF REDDIS 2 - CF AMPOSTA 2

4-MAI-2019

Empat al descompte i punt d’or. El CF Amposta per fi ha trencat la ratxa de les tres últimes derrotes consecutives i ha salvat un punt al descompte. Primera part equilibrada amb domini altern i poques oportunitats de gol. A la segona part el Reddis ha sortit més fort i en 5 minuts ha fet dos gols. Al minut 75 Gervinho retalla distàncies i un miraculós xut d’Arnau Beltran al descompte ha servit per salvar un punt. Carles a l’ultima jugada del partit ha estat a punt de fer el tercer gol ampostí.

Jornada 30 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 28 d’abril.CF AMPOSTA 1 - CF ULLDECONA 2

28-ABR-2019

Tercera derrota consecutiva del CF Amposta i 3 punts dels darrers 18 possibles. No ha pogut ser. Bona primera part del CF Amposta que ha tingut ocasions per obrir el marcador, però també l’equip rival ha tingut un parell de molt clares que ha salvat Manel. Segona part molt dolenta on l’Ulldecona ha fet 2 gols quasi seguits. Marc López ha retallat distàncies i tot i l’espenta final del CF Amposta nova derrota. Queden 4 partits no val a badar de cap manera. S’ha de reaccionar ja.

Jornada 29 SEGONA CATALANA GRUP 6 Dissabte 13 d’abril. AT. MORA LA NOVA 1 - CF AMPOSTA  0

13-ABR-2019

Segona derrota consecutiva del CF Amposta injusta al final del partit quan semblava que acabaria amb empat. Partit dominat per l’equip local en possessió de pilota però no en ocasions de gol. Una primera part equilibrada amb ocasions a les dues porteries. A la segona part la dinàmica era la mateixa però hi ha hagut una jugada clau penal clar a Sergi José no xiulat per presumpte fora de joc previ. Faltant 5 minuts l’equip local ha fet el gol de la victòria. El proper cap de setmana no hi lliga.

Jornada 28 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 7 d’abril. CF AMPOSTA 1 - UE VALLS 2

7-ABR-2019

Derrota injusta contra el líder, el CF Amposta ha merescut mínim l’empat. Primera part amb el Valls tenint la pilota i el CF Amposta les ocasions. Al minut 22 el Valls fa el 0 a 1 després d’uns quants rebots dins l’àrea. Amb aquest resultat ha arribat el descans.A la segona part als 7 minuts el Valls fa el 0 a 2 i s’ha quedat en 10 jugadors. A partir d’aquí domini absolut de l’Amposta amb el gol de Gervinho i acorralant al lider fins al final del partit on l’àrbitre ha estat protagonista.

Jornada 27 SEGONA CATALANA GRUP 1. Diumenge 31 de març. CF CAMARLES 0 - CF AMPOSTA  1

31-MAR-2019

Gran victòria del CF Amposta contra un gran equip i a uns dels camps més difícils de la categoria. Un gol de cap de Víctor Calsina als dos minuts ha estat suficient. Una primera part dominada pel CF Amposta amb més aproximacions a l’àrea rival, però a que a la segona ha fet un pas a enrere i el Camarles ha dominat creant perill i ocasions i l’Amposta contres. Felicitem als jugadors per la seva entrega i lluita i al cos tècnic. Diumenge que ve 7 d’abril 17:00h. rebrem a casa al líder la UE Valls.

Jornada 26 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 24 de març CF AMPOSTA 1 - CE EL CATLLAR  2

24-MAR-2019

Segona derrota consecutiva del CF Amposta aquest cop contra el segon classificat. Un gol als 2 minuts del equip rival ha condicionat el joc del CF Amposta que ha sortit poc concentrat. Al minut 28 una errada defensiva provoca el segon gol i s’ha arribat al descans. Segona part dominada totalment pel CF Amposta que ha reduit distàncies al minut 72 transformant un penal Carles. Cinc minuts després un altre penal xiulat per l’àrbitre que finalment no pita han evitat l’empat del CF Amposta.

Jornada 25 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 17 de març. CF CANONJA 4 - CF AMPOSTA  3

17-MAR-2019

Fi a la ratxa de imbatibilitat i primera derrota de la segona volta.Inici de partit dominat per l’equip local que s’avança al marcador al minut 9. Poc a poc el CF Amposta ha imposat el seu domini i Carles de falta ha empatat al minut 24. Nefasta sortida del CF Amposta a la segona part que ha encaixat 3 gols en 8 minuts. Tot i així Josu i Ion de penal han apropat l’empat tot i jugar en un jugador menys per roja directa a Arnau Bertomeu. Al final equip local demanant l’hora però el 4 a 3 definitiu

Jornada 24 SEGONA CATALANA GRUP 6  Diumenge 10 de març. CF AMPOSTA 4 - CF AMPOLLA  2

10-MAR-2019

Gran victòria del CF Amposta contra el tercer classificat. Inici de partit igualat i amb molt respecte entre els dos equips. Al minut 15 gol de l’Ampolla aprofitant un mal rebuig. L’Amposta ha començat ha dominar però tot i així no s’ha mogut el marcador. A la segona part partit d’anar i tornar i empata Sergi José al minut 62 i al 75 Carles fa el segon gol. Dos minuts després empata l’Ampolla i al minut 85 Òscar fa el tercer. Al descompte Ferran Lluís sentencia el partit amb el definitiu 4 a 2.

Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 24 de febrer. CF GANDESA 0 - CF AMPOSTA  0

24-FEB-2019

Empat sense gols del CF Amposta a un dels camps més complicats de la categoria i contra un bon equip. El partit ha començat amb el CF Amposta dominant la pilota però sense crear perill. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans. A la segona part el Gandesa ha dominat el joc i ha tingut moltes ocasions per avançar-se al marcador. El CF Amposta no ha creat cap perill i el partit ha acabat en empat a 0. Bon punt que permet seguir en bona dinàmica. El cap de setmana que ve no hi ha competició.

Jornada 22 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 17 de febrer. CF AMPOSTA 3 - CD TORTOSA  2

17-FEB-2019

Gran victòria i de prestigi del CF Amposta que continua amb la gran remuntada. Molt bona primera part del CF Amposta que s’ha avançat al marcador amb dos gols de Sergi José als minuts 22 i 42. Ha arribat amb aquest 2 a 0. A la segona part el Tortosa ha dominat més i ha retallat distàncies al minut 67. Però ràpidament Carles ha tornat ha marcat pel CF Amposta. Al minut 85 el Tortosa ha fet el seu segon gol de penal. Final del partit 3 a 2. Felicitats als jugadors i al cos tècnic per la victòria.

Jornada 21 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 9 de febrer. CF POBLA MAFUMET B 1 - CF AMPOSTA  3

9-FEB-2019

Gran victòria a un camp complicat del CF Amposta que segueix remuntant a la classificació. Després d’uns minuts inicials dominats per l’equip local, l’Amposta ha agafat el ritme de partit i al minut 20 Carles de cap s’ha avançat al marcador; 6 minuts després Carles ha fet el segon gol i ha arribat el descans. A la segona part joc més pràctic.Al min. 65 Carles de penal ha sentenciat el partit fent el tercer gol i un altre hat-trick. A 5 minuts del final ha marcat l’equip local.Felicitats a tots.

Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 3 de febrer. CF AMPOSTA 4 - CF LA SÉNIA  2

3-FEB-2019

Gran victòria del CF Amposta. Tres punts d’or. Bona sortida del CF Amposta que al minut 8 ha fet el primer gol obra de Carles, que ha fet un hat-trick. Al minut 35 Carles ha fet el segon gol i un minut més tard Quim el tercer. La Sénia a un minut del descans ha fet el seu primer gol. A la segona part l’equip rival ha estirat linies i ha arribat el segon gol, poc després Carles de penal ha establert el definitiu 4 a 2. Destaquem i felicitem a Pau Valmanya pel seu retorn i el gran debut de Ion.

Jornada 19 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 26 de gener CD RIUDOMS 1 - CF AMPOSTA  1

26-GEN-2019

Empat del CF Amposta en un camp complicat i contra un difícil rival. El partit ha començat amb domini de l’equip local que ha tingut alguna ocasiona de gol, però la més clara l’ha tingut Sergi José i ha anat fora per ben poc. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans.Al minut ha marcat el Riudoms en una contra amb clar fora de joc,i només 6 minuts més tard ha empatat Sergi José. Fins al final del partit el l’Amposta ha estat el dominador del partit amb moltes ocasions de gol desaprofitades

Jornada 18 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 de gener. CF AMPOSTA 3 - CF VILASECA 1

20-GEN-2019

Gran victòria del CF Amposta que aconsegueix 3 punts d’or. El CF Amposta ha sortit decidit a oblidar el partit del diumenge passat i als 10 minuts gran gol d’Arnau Beltran. Primera part dominada totalment amb moltes ocasions, gol anulat inclòs i clar penal no xiulat, que si ha xiulat l’àrbitre al descompte, en contra del CF Amposta i el Vilaseca ha transformat. A la segona part dos grans gols de Carles, el segon de falta directa, han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 17 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 13 de gener. CF AMPOSTA 0 - CDC TORREFORTA 1

13-GEN-2019

Fi a la ratxa de victòries. Derrota del CF Amposta en un partit molt fluix. Una primera part dominada totalment pel CF Amposta que ha tingut ocasions de sobres per avançar-se al marcador i sentenciar el partit. No ha estat així i l’equip rival ha agafat moral i en un xut de fora l’àrea al minut ha marcat l’únic gol del partit. Amb nervis i precipitació i sense crear perill el CF Amposta ha vist com s’han escapat 3 punts de casa. Diumenge vinent rebrem al Vilaseca.Cal refer-es ràpid. Ànims a tots

Jornada 16 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 22 de desembre 18:00 hores. CE VENDRELL 0 - CF AMPOSTA  3

22-DES-2018

Gran victòria del CF Amposta per 0 gols a 3 al camp del Vendrell. Cinquena victòria consecutiva de l’equip que continua la remuntada. Sortida fulgurant del CF Amposta que ha acorralat al rival que poc a poc ha sortint de la pressió. El primer gol de Sergi José no ha arribat fins al minut 44. A la segona part un penal transformat per Isaac i el segon de Sergi José han sentenciat el gran partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic la gran lluita i esforç que estan fent. Bones Festes i bon any.

Jornada 15 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 15 de desembre. C. ESCOLA FUTBOL LA PASTORETA  0 - CF AMPOSTA  5

15-DES-2018

Sensacional victòria del CF Amposta per 0 a 5 al camp de La Pastoreta de Reus. Ben aviat ha arribat el primer gol al minut 4 Isaac de penal. El CF Amposta s’ha fet amb el domini absolut del partit i en 6 minuts del 32 al 38 ha sentenciat el partit amb gols d’Arnau, Carles i Quim. Amb 0 4 s’ha arribat al descans. La segona part ha estat de tràmit i Sergi José ha establert el definitiu 0 a 5 al marcador. Quarta victòria consecutiva i la remuntada continua. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 14 SEGONA CATALANA GRUP 6: Diumenge 2 de desembre. CF AMPOSTA 1 - CF REDDIS  0

2-DES-2018

Tercera victòria del CF Amposta que continua la remuntada a la classificació. El CF Amposta ha dominat completament des de l’inici del partit amb un joc directe dominant al rival i tenint nombroses ocasions de gol.Al minut 36 Carles ha fet el gol que ha significat la victòria.A la segona part les ocasions de gol han continuat i inclús s’ha desaprofitat un penal al min. 65. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic la lluita i ambició constants.El proper cap de setmana no hi ha partit de lliga

Jornada 13 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 25 de novembre: CF ULLDECONA 3 - CF AMPOSTA  4

25-NOV-2018

Gran victòria del CF Amposta i primera victòria fora de casa. Moltes baixes presentava avui l’equip però els que han jugat han fet un recital d’ambició i implicació. Ha començat el partit amb domini absolut del CFA que s’avança al marcador al minut 25 amb gol de Víctor i en 5 minut bojos gol de Sergi José, gol de l’Ulldecona i el tercer de Quim. Descans. A la segona part l’equip local ha estirat línies i al minut 87 fa el segon gol. Al descompte dos penals un per a cada equip. Final 3 a 4.

Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 18 de novembre. CF AMPOSTA 1 - AT. MORA LA NOVA  0

18-NOV-2018

Segona victòria de la temporada del CF Amposta en un partit dur i intens agreujat per les condicions meteorològiques. Inici de partit marcat per la lesió d’Isaac als 10 minuts i primera part de domini altern i poques oportunitats de gol. En empat a 0 s’ha arribat al descans. A la segona part el CF Amposta ha estirat més les línies de pressió i al final ha obtingut el premi del gol de Ferran Lluís al minut 88. Minuts finals de molta tensió al camp, però al final la victòria s’ha quedat a casa.

Jornada 10 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 4 de novembre CF AMPOSTA 5 - CF CAMARLES  3

4-NOV-2018

Primera victòria de la temporada del CF Amposta. Sortida intensa de l’equip i al minut 2 Sergi José ha fet el primer gol i al 8 el segon; Isaac el tercer al minut 29. Rigorós penalti en contra que ha ficat al Camarles dins al partit i ha reduit diferències al minut 29. Sergi José abans del descans ha fet el quart i al descompte torna a marcar el Camarles el tercer. Segona part amb domini altern; Quim al minut 70 fa el gol definitiu de la victòria. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 9 SEGONA CATALANA GRUP 6  Diumenge 28 d’octubre. CE EL CATLLAR 2 - CF AMPOSTA 1

28-OCT-2018

Derrota del CF Amposta al camp d’El Catllar dolorosa. El CF Amposta encara no coneix la victòria i acumula 4 empats i 4 derrotes. Avui en una bona primera ha dominat, ha pressionat bé, ocasions de gol i al final Isaac de penal al minut 44 posa a l’equip per davant. A la segona part l’equip ha baixat la pressió i poc a poc ha perdut terreny. En 10 minuts de desgavell defensiu l’equip local ha fet dos gols i ha capgirat el marcador.Poca cosa més fins al final.Només ens queda puja la moral de tots.

Jornada 8 SEGONA CATALANA GRUP 6.  Diumenge 21 d’octubre CF AMPOSTA 1 - CF CANONJA  1

21-OCT-2018

Un altre empat no acaba d’arribar la primera victòria. El CF Amposta ha tornat a empatar un partit que ha poogut guanyar sobradament a la segona part per ocasions. Una primera insulsa i dolenta ha provocat el gol de l’equip rival i així s’ha arribat al descans. El CF Amposta ha sortit decidit per la victòria i Carles ha empatat al quart d’hora de la represa. No hi ha hagut sort i el segon gol no ha arribat i el marcador no s’ha mogut. Hem de continuar lluitant i treballant. Vinga ànims a tots!.

PARTIT SUSPÈS. Jornada 7 SEGONA CATALANA GRUP 6: Diumenge 14 d’octubre  CF  AMPOLLA - CF AMPOSTA

14-OCT-2018

El partit CF Ampolla - CF Amposta ha quedat suspès al minut 12 de joc pel gran temporal de pluja i vent que ha caigut sobre el camp Municipal de l’Ampolla i que posava en molt de risc la integritat física dels jugadors. Informarem del dia de la reanudació del partit.

Jornada 6 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 7 d’octubre. CF AMPOSTA 0 - CF GANDESA  0

7-OCT-2018

No ha pogut arribar la primera victòria de la temporada. Segon empat consecutiu. Partit dominat pel CF Amposta a la primera part amb ocasions per obrir el marcador, però no hi ha hagut encert. A la segona part ha seguit el domini de la pilota del CF Amposta, però en més precipitació, i en el partit trencat el rival ha fet contres més perilloses. Seguim sense tenir sort amb els arbitratges,no volem que ens donen res però que siguin més ecuànims sí. Només ens queda anima-mos tots i a treballar dur

Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 30 de setembre CD TORTOSA 2 - CF AMPOSTA 2

30-SET-2018

Gran partit del CF Amposta al camp del líder, que ha empatat però ha estat mereixedor de la victòria. Al minut 3 s’ha avançat l’equip local, però resposta contundent de Quim als minuts 9 i 16 que li ha donat la volta al marcador. Molt superior l’Amposta a la primera part i un arbitratge una setmana més en contra no xiulant un clar penal a Arnau. Segona part de domini altern i al minut 74 ha arribat l’empat final. Destacar la lesió de Jony que pot ser greu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic

Jornada 4 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 23 de setembre. CF AMPOSTA 0 - CF POBLA DE MAFUMET B  1

23-SET-2018

Derrota del CF Amposta injusta condicionada per un arbitratge desastrós des del primer minut. El partit ha començat amb un domini insistent del CF Amposta que ha tingut moltes ocasions per avançar-se al marcador. A la segona part un penalti inventat suposa l’únic gol del partit. No és el primer partit que passa. Fins al final pèrdues descarades de temps dels jugadors rivals sobre tot del porter amb la permissibilitat arbitral. Som-hi tots junts jugadors i cos tècnic molts d’ànims i guanyarem.

Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6: Dissabte 15 de setembre. CF LA SÉNIA 3 - CF AMPOSTA  1

15-SET-2018

Segona derrota consecutiva del CF Amposta. Mal començament de partit amb un gol rebut al minut 11 després d’una indecisió defensiva i al minut 19 el segon d’un penal dubtós. Poc a poc el CF Amposta ha començat a estirar línies i a pressionar més amunt i Oscar al minut 39 redueix distàncies. Abans d’arribar al descans clar penal a Arnau no xiulat. A la segona part domini insistent del CF Amposta però en una contra la Sénia ha sentenciat. Cop dur i dolorós només quedar seguir lluitant i treballar.

Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 9 de setembre. CF AMPOSTA 1 - CD RIUDOMS 3

9-SET-2018

Derrota dolorosa per 1 a 3 en el primer partit jugat a casa. Un gol al minut 9 de l’equip rival ha fet mal i el CF Amposta no ha pogut reaccionar en tota la primera part. A la segona part al minut 1 s’ha passat de l’empat al 0 a 2. Sense cap reacció ha vingut el 0 a 3 al minut 62. Carles ha fet el gol del CF Amposta dos minuts més tard. Tot i els intents de remuntar i jugades polèmiques ha arribat el final del partit. Això acaba de començar volem animar als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 1 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 2 de setembre. CF VILASECA 1 - CF AMPOSTA 1

2-SET-2018

El CF Amposta ha empatat a un gol al camp del Vilaseca en un partit que ha tingut dos parts molt diferents. Una primera part dominada totalment pel CF Amposta que ha fet 2 pals (Quim i Carles) i innumerables ocasions de gol. A la segona part als 3 minuts gol de l’equip local que ha fet mal i l’equip ha perdut gas. Tot i així al minut 70 Corella de cap ha fet el gol que ha establert l’empat definitiu i tot i la insistent pressió el marcador no s’ha mogut. Felicitem als jugadors i cos tècnic.

Diumenge 26 d’agost  45è. TORNEIG MARIANO TOHA.  FINAL:  UE RAPITENCA 2 - CF AMPOSTA 1

26-AGO-2018

La UE Rapitenca campió del 45è Torneig Mariano Toha ha guanyat la final contra el CF Amposta per 2 a 1. Els resultats han estat els següents: - 18:00 hores: CD TORTOSA - CF AMPOSTA 0 a 1 - 19:00 hores: UE RAPITENCA - UE REMOLINS-BÍTEM 3 a 0 - 20:00 hores: Final UE RAPITENCA - CF AMPOSTA 2 a 1 Volem felicitar a la UE Rapitenca i als organitzadors del Torneig.

Dimecres 15 d’agost: UE RAPITENCA GUANYADORA DEL TRIANGULAR. SEGON LLOIC: CF AMPOSTA. TERCER LLOC: CF POBLA DE MAFUMET

15-AGO-2018

La UE Rapitenca ha guanyat el triangular jugat aquesta nit amb aquests resultats: - 19:30 hores: UE RAPITENCA - CF POBLA DE MAFUMET 0 - 0 - 20:30 hores: CF POBLA DE MAFUMET - CF AMPOSTA 0 - 1 - 21:30 hores: UE RAPITENCA - CF AMPOSTA 2 - 0

PARTIT FESTES MAJORS D’AMPOSTA. Diumenge 12 d’agost:. CF AMPOSTA 1 - CF REUS DEPORTIU B CAMBRILS 2

12-AGO-2018

Derrota per la mínima del CF Amposta 1 a 2 contra el Reus B Cambrils, equip de Tercera Divisió, en el partit de Festes Majors d’Amposta. S’ha avançat al marcador en una ràpida contra l’equip visitant al minut 6, però el CF Amposta ha aguantat be i ha creat perill. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Al minut 61 ha empatat Galera i finalment al minut 75 el Reus B ha aconseguit el gol de la victòria. Molt bones sensacions ha oferit del CF Amposta. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Dimecres 8 d’agost. Partit amistòs de pretemporada: CF JESÚS CATALÒNIA 1 - CF AMPOSTA 3

8-AGO-2018

Primera victòria de la pretemporada del CF Amposta al camp del Jesús Catalònia. Típic partit de preparació amb molts canvis i proves per part dels dos equips. Al minut 10 s’avança al marcador l’equip local, el CF Amposta comença a dominar el partit i al minut 30 empata Sergi José. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans. A la segona part Quim en dues ocasions minuts 60 i 90 sentencia el partit amb el definitiu 1 a 3. Aquest diumenge rebrem al CF Reus Deportiu B a les 19:30 hores.

Diumenge 5 d’agost  CF AMPOSTA 1 - CD CASTELLÓ B 1. PARTIT AMISTÓS A BENEFICI DE CREU ROJA.

5-AGO-2018

Primer partit de pretemporada del CF Amposta contra el Castelló B. Molta calor a l’estadi i moltes novetats. Bon inici del partit del CF Amposta dominant i tancant al rival a la seva àrea però al minut 16 en una contra el Castelló B s’ha avançat al marcador. Al límit del descans un gran xut d’Òscar ha suposat l’empat i el resultat definitiu. Segona part amb molts canvis i preparant la temporada. Felicitem a Creu Roja per l’organització i al Castelló B per la seva visita a Amposta.