Cròniques temporada 2020-2021

AJORNAT Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6 - B. Diumenge 18 d’octubre CF AMPOSTA - CF LA SÉNIA

16-OCT-2020

AJORNAT: La Federació Catalana de Futbol, davant la proposta del PROCICAT,atura les competicions d’àmbit federat no professional, d’esport territorial i base, durant 15 dies per reduir la mobilitat entre poblacions i regions davant el creixement d’infeccions per la COVID-19. Per tant,les jornades 3 i 4 de Segona Catalana grup 6B queden ajornades, partits del CF Amposta contra La Sénia i Ulldecona. Els entrenaments es podran realitzar seguint totes les mesures de seguretat.

Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6 - B. Diumenge 18 d’octubre 17:00 hores: CF AMPOSTA - CF LA SÉNIA

12-OCT-2020

Aquest diumenge 18 d’octubre a les 17:00 hores es disputarà a l’Estadi Municipal d’Amposta, el partit corresponent a la jornada 3 de Segona Catalana grup 6-B, entre el CF Amposta i el CF La Sénia. Recordem les mesures preventives COVID-19: mascareta obligatòria, signatura del full de responsabilitat, distància social. Reconamem arribar aviat per evitar aglomeracions a l’entrada. #arrozmontsia #ggelida

Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6 - B. Diumenge 11 d’octubre UD REMOLINS-BÍTEM 2 - CF AMPOSTA 1

11-OCT-2020

El fort vent ha estat el protagonista del partit i el CF Amposta no ha sapigut adaptar-se.Primera part amb el vent en contra però al menys s’ha creat ocasions amb dos pals inclosos. S’ha arribat al descans amb empat a 0. A la segona part als 2 minuts en una errada colectiva de marcatge i concentració dels jugadors del CF Amposta l’equip local ha fet el primer gol. Sense cap reacció visitant el segon gol ha arribat al minut 59.Joel ha marcat al 89.Al descompte un penal fallat ha impedit empatar.

AJORNAT- Jornada 1 SEGONA CATALANA GRUP 6 -B. Diumenge 4 d’octubre 17:00 hores CF AMPOSTA - CF CAMARLES

2-OCT-2020

Atès el positiu pel COVID-19 d’un integrant de la plantilla del primer equip del CF Amposta el passat dilluns, la FCF ajorna per prevenció el primer partit de lliga d’aquest diumenge CF Amposta - CF Camarles. Informarem de la nova data del partit.

Diumenge 27 de setembre 47è. TORNEIG MARIANO TOHA. Semifinal: CD TORTOSA 1 - CF AMPOSTA 2. Final: UE RAPITENCA 0 (4-3 als penals) - CF AMPOSTA 0

27-SET-2020

Primera semifinal del 47è. Torneig Mariano Toha, CD Tortosa 1-CF Amposta 2.Classificats per a la final contra la Rapitenca que ha guanyat 3 a 0 al Remolins-Bítem. Final del partit de la final del 47è. Torneig Mariano Toha UE Rapitenca 0 CF Amposta 0. La Rapitenca s’ha imposat 4 a 3 a la tanda de penals.

Diumenge 20 de setembre PARTIT AMISTÒS DE PRETEMPORADA. CF AMPOSTA 4 - CF GANDESA  1

20-SET-2020

Gran partit del CF Amposta. Sortida fulgurant del CF Amposta i primer gol de De la Torre al minut 5. L’ equip molt disciplinat s’ha imposat al Gandesa durant la primera part i al minut 44 De la Torre ha marcat el segon gol. En aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona part no ha canviat el guió i Nacho ha marcat el 3 a 0 al minut 48. Al minut 84 Nacho ha fet el 4 a 0. Al minut 89 ha retallat distàncies el Gandesa fent el definitiu 4 a 1. Felicitem als jugadors i cos tècnic.

DIjous 17 setembre  III MEMORIAL JUAN TOMÂS BALLANO: CF JESÚS CATALÒNIA 1 - CF AMPOSTA 3

17-SET-2020

Partit amistòs de pretemporada, corresponent al III MEMORIAL JUAN TOMÀS BALLANO, en el que s’ha imposat el CF Amposta per 1 gol a 3. Primera part igualada, amb més ocasions i domini del CF Amposta. A la segona part Joel ha fet el 0 a 1, Nacho el 0 a 2, ha reduït diferències l’equip local 1 a 2, i ha sentencioat Nacho el 1 a 3 definitiu. Aquest diumenge continua la pretemporada i rebrem a casa a les 17:00 hores al CF Gandesa.