Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Cròniques temporada 2021-2022

PARTIT AMISTÒS TROFEU DE FESTES AMPOSTA 2022. Diumenge 21 d’agost 19:00 hores: CF AMPOSTA - CE ROSELL

19-AGO-2022

Aquest diumenge 21 d’agost a les 19:00 hores, es disputarà a l’Estadi Municipal d’Amposta, el partit amistós Trofeu de Festes Majors d’Amposta 2022, entre el CF Amposta i el CE Rosell. Us esperem!!!

Jornada 5  Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA SUBGRUP 8.2. Diumenge 1 de maig  UE REMOLINS-BITEM 1 - CF AMPOSTA  0

1-MAI-2022

Segona derrota consecutiva del CF Amposta. La permanència s’haurà de jugar contra el Riudoms a casa l’última jornada. Un CF Amposta molt mermat de jugadors per sancions i lessions, amb una banqueta tota de juvenils no ha pogut treure un resultat positiu de Bítem. Un gol al minut 48 ha donat 3 punts vitals a l’equip local i tot i els minuts de insistència de l’Amposta per empatar el resultat no s’ha mogut. Només ens queda unió total de tot el club i animar als nostres jugadors el proper diumenge.

Jornada 4 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2 Diumenge 24 d’abril  CF VILASECA  2 - CF AMPOSTA  1

24-ABR-2022

Derrota del CF Amposta al minut 94 en un partit duríssim. Bona sortida de l’Amposta que s’ha avançat al marcador al minut 19 amb gol de Becerra. Però l’equip local ha reaccionat ràpidament empatant al minut 30 i ha dominat fins al descans. Partit trabat a la segona part amb permisibilitat de l’àrbitre al joc dur local i quan estava l’empat a tocar ha arribat el 2 a 1 al descompte al minut 94. Queden dos partits i caldrà esperar la salvació matemàtica. Molts d’ànims als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 3 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2 Dissabte 9 d’abril CD RIUDOMS 1 - CF AMPOSTA  3

9-ABR-2022

Gran victòria del CF Amposta que es sitúa líder del grup i amb l’objectiu molt a prop. Només començar el partit al minut 1 el Riudoms ha fet el primer gol, gerro d’aigua freda, però gran reacció de l’equip, empatant Becerra al minut 11. Al minut 16 Àlex Lòpez ha capgirat el marcador. Domini absolut de l’Amposta arribant amb l’1 a 2 el descans. A la segona part el domini ha continuat i al minut 57 Marc López ha sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per aquesta gran victòria

Jornada 2 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2. Diumenge 3 d’abril  CF AMPOSTA  4 - UE REMOLINS-BITEM  1

3-ABR-2022

Victòria importantíssima del CF Amposta en un partit molt dur i complicat.Bon inici de l’Amposta que ha tingut la pilota i ha insistit atacant. Felipe de penal al minut 27 i Peke també al 39 han fet justicia al domini local. Amb el 2 a 0 descans. A la segona part al minut 58 segona targeta a Peke i l’Amposta s’ha quedat en 10. El Remolins ha retallat distàncies al minut 65 i l’Amposta ha passat per uns moments complicats fins que Felipe al 82 i Becerra al 91 han sentenciat el partit. Felicitats!

Jornada 1 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2. Diumenge 27 de març CF AMPOSTA  0 -  CF VILASECA  0

27-MAR-2022

Heroic empat del CF Amposta en un partit trencat.L’equip ha sortit a pel partit i ha dominat totalment al rival fins que al minut 8 roja directa a Calleja que condiciona la resta de partit. Però al minut 42 la segona targeta groga molt rigurosa a Marc ha provocat una clara inferioritat.Gran segona part de l’Amposta que ha resistit en 8 jugadors de camp i ha tingut alguna ocasió per guanyar el partit. Felicitem als jugadors per la seva lluita i entrega durant els 90 minuts i a continuar lluitant.

Jornada 22 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8. Diumenge 13 de març CF AMPOSTA 2 - AT. MORA LA NOVA 2

13-MAR-2022

No ha pogut ser. El CF Amposta no jugarà el playoff d’ascens. Bon inici de partit tot i saber el resultat de l’altre, els jugadors han sortit en buscar del partit i als minuts 9 Becerra de cap i al 27 Peke han establert el 2 a 0 arribant així al descans. A la segona part s’ha baixat la intensitat i el rival poc a poc ha creant perill i al minut 71 ha retallat distàncies.Al afegit minut 94 ha arribat l’empat. Felicitem als jugadors i al cos tècnic l’esforç i implicació i d’aquests darrers partits

Jornada 21 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 6 març  CF LA SÉNIA 2 - CF AMPOSTA  4

6-MAR-2022

Sensacional victòria que dóna encara opcions al playoff d’ascens. Partit vibrant. L’Amposta ha sortit a pel partit i ha tingut el control de la pilota creant ocasions. Al minut 29 gol en pròpia porta en un còrner magistral tirat per Peke. Dos imprecisions han provocat els dos gols seguits de La Sénia (minuts 36 i 41). Amb el 2 a 1 ha arribat el descans. Gran remuntada a la segona part amb gols de Marc, al 62, Calleja de cap al 71 i ha sentenciat Peke al 89. Queda un partit i tot és possible.

PARTIT DE RECUPERACIÓ JORNADA 15 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Dimecres 2 de març  CF AMPOSTA 3 - CF AMPOLLA  0

2-MAR-2022

Contundent i sensacional victòria del CF Amposta contra un rival directe. Sortida fulminant de l’Amposta amb gran gol de Peke al minut 2. Només 6 minuts més tard Felipe ha fet el segon gol. Gran primera part de l’equip arribant el descans amb el 2 a 0. A la segona part l’Ampolla ha estirat línees sense crear perill però al minut 58 Felipe ha sentenciat el partit fent el 3 a 0 de penal.Ha tingut més ocasions l’Amposta però al final 3 a 0. Volem felicitar als jugadors, al cos tècnic i a l’afició.

Jornada 20 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8-B Diumenge 20 de febrer  CF AMPOSTA  3 - CF CAMARLES  1

20-FEB-2022

Gran victòria del CF Ampòsta que continua escalant posicions. Amb moltes baixes a l’equip el CF Amposta ha sortit molt ben posicionat al camp i al minut 9 Becerra ha fet el primer gol. Només 3 minuts més tard Felipe ha fet el segon de penal i s’ha produit la lessió d’Isaac. Amb el resultat de 2 a 0 ha arribat el descans. A la segona part el Camarles ha sortit més ambiciós però Quim al minut 65 ha sentenciat el partit tot i el gol del Camarles al minut 88. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 19 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 13 de febrer CD TORTOSA 1 - CF AMPOSTA  0

13-FEB-2022

Injusta derrota del CF Amposta al camp del Tortosa. L’Amposta ha estat molt superior de sortida genrant perill i ocasions poder per inaugurar el marcador. Un penal claríssim no xiulat a Quim i una molt rigurosa segona targeta groga a Marc han trencat el partit. En empàt a 0 ha arribat el descans. A la segona part el Tortosa en un jugador més ha avançat líniees però l’Amposta creava molt de perill a la contra. Becerra ha tingut el gol i a la jugada següent el Tortosa ha fet l’unic gol del partit.

Jornada 18 SEGONA CATALANA GRUP 8B. Diumenge 6 de febrer  CF AMPOSTA 3 - UE REMOLINS-BITEM  1

6-FEB-2022

Clara i justa victòria del CF Amposta i segona consecutiva. Inici del partit amb domini altern, però poc a poc el CF Amposta ha començat a dominar i tenir oportunitats clares. Ha estat Quim al minut 37 en un gran gol qui ha obert el marcador i ha arribat el descans amb 1 a 0. A la segona part l’Amposta ha intensificat el domini i Felipe de cap al minut 60 i Becerra al minut 65 han sentenciat el partit. Al minut 65 el Remolins-Bitem ha fet el seu gol. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 17 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8 B Diumenge 30 de gener CF ULLDECONA 0 - CF AMPOSTA  4

30-GEN-2022

Contundent i gran victòria del CF Amposta al camp de l’Ulldecona. Molt bona sortida de l’equip amb ambició i control del partit. Al minut 32 Becerra ha fet el 0 a 1 amb molt bona definició i gran desmarcada. Amb aquest resultat ha arribat el descans. Sensacional segona part amb un altre gol de Becerra al minut 50, i domini total del partit. Peke al minut 77 ha fet el tercer gol i Aleix López de penal ha sentenciat el partit al minut 83. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Enhorabona!!!!

Jornada 14 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 22 de gener CF AMPOSTA B 2 - CF GANDESA  3

22-GEN-2022

Derrota deL CF Amposta B contra el Gandesa, segon classificat i clar aspirant a l’ascens. Molt bon començament de l’Amposta B amb gol de Vizcarro al minut 10. Però ràpida reacció del Gandesa que ha empatat al minut 13, i al minut 23 s’ha avançat al marcador. Amb el resultat de 1 a 2 ha arribat el descans. Només començar la segona part el Gandesa ha fet el tercer gol. Al minut 70 ha retallat distàncies l’Amposta B que ha buscat l’empat fins al final amb una gran lluita i implicació.

Jornada 16 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 23 de gener. DESCANSA: CF AMPOSTA

20-GEN-2022

Aquest cap de setmana del 22 i 23 de gener es disputarà la jornada 16 de Segona Catalana SUBGRUP 8-B. El CF Amposta tindrà JORNADA DE DESCANS. El proper partit diumenge 30 de gener 16:00 hores CF ULLDECONA-CF AMPOSTA.

AJORNAT Jornada 15 SEGONA CATALANA SUB GRUP 8B. Diumenge 16 de gener  CF AMPOSTA - CF AMPOLLA

16-GEN-2022

El partit que s’havia de jugar aquesta tarda a les 17:00 hores a l’Estadi Municipal d’Amposta, entre el CF Amposta i el CF Ampolla ha estat ajornat per casos positius de COVID al CF Ampolla. Informarem de la nova data del partit.

Jornada 14 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8-B. Diumenge 9 de gener CF EBRE ESCOLA ESP 2.- CF AMPOSTA  2

9-GEN-2022

Empat amarg del CF Amposta. El partit ha començat en domini altern en alguna aproximació del CF Amposta, preò l’equip local s’ha avançat al marcador al minut 36. Només 2 minuts després ha empatat de cap Quim. En empat a 1 ha arribat el descans. A la degona part l’Amposta ha avançat línees i Marc Rubió ha fet el segon gol. Incomprensiblement una badada general ha permés sols 2 minuts més tard empatar el partit a l’Ebre Escola. L’Amposta ha acabat en 9 jugadors per les expulsions de Quim i Joel.

Jornada 13 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8 B Diussabte 18 de desembre CF AMPOSTA 3 - CE PERELLÓ 1

18-DES-2021

Victòria molt important del CF Amposta. Gerro d’aigua freda ja que el Perelló al minut 1 ha marcat el primer gol. L’equip ha reaccionat i Becerra al minut 7 ha empatat. Domini del partit i gran gol de Joel al minut 26. 2 a 1 i descans. A la segona part el CF Amposta ha sortit enxufat per sentenciar el partit i Peke al minut 63 ha fet el tercer gol. Ocasions clares per ampliar el marcador sense premi. Felicitem als juagdors i al cos tècnic per aquest vital triomf. Bon Nadal i Bon any a tots!!!!

Jornada 12 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8 - B. Dissabte 11 de desembre  UE ALDEANA 3 - CF AMPOSTA 1

11-DES-2021

Derrota contundent del CF Amposta al camp del líder. Inici de partit trepidant amb gol de Becerra al minut 1, però només 3 minuts més tard ha empatat l’Aldeana. Primera part igualada fins el segon gol de l’equip local al minut 37. Descans 2 a 1. Segona part nefasta del CF Amposta que ha aprofitat l’Aldeana per sentenciar el partit al minut 61. Mitja hora per davant però cap tipus de reacció. Han passat els minuts sense res més destacable. El play-off d’ascens s’allunya cada vegada més.

Jornada 11 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8-B  Dissabte 27 de novembre. AT. MORA LA NOVA 1 - CF AMPOSTA  1

27-NOV-2021

Empat valuós del CF Amposta en un camp complicat i contra un difícil rival. Primera part de domini altern amb més eficàcia de l’equip local que s’ha avançat al marcador al minut 21. A la segona part el CF Amposta ha sortit a buscar el triomf amb un domini insistent que ha tingut el premi del gol de Felipe al minut 82. El proper cap de setmana no hi ha jornada de lliga. L’anècdota del partit és les noves samarretes del CF Amposta amb ell patrocini de KIA-Ebre Mòbil Germans Gelida.

Jornada 10 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8-B. Diumenge 21 de novembre CF AMPOSTA 3 - CF LA SÉNIA 2

21-NOV-2021

Segona victòria consecutiva de l’Amposta molt important. Partit intens i molt competit dels dos equips. Sortida amb domini altern i al minut 20 l’Amposta s’ha avançat amb gol de Marc Rubió de cap. Al minut 43 ha empatat La Sénia i descans. A la segona part ha continuitat la intensitat i gran gol de falta directa de Peke al 65.Un minut més tard ha empatat La Sénia.Fins al final domini total de l’Amposta i Peke al 87 ha fet el tercer gol sentenciant el partit.Felicitem als jugadors i al cos tècnic

Jornada 9 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 14 de novembre CF CAMARLES 2 - CF AMPOSTA  3

14-NOV-2021

Gran victòria,la primera fora, i remontada de l’Amposta, 3 punts d’or i vitals. Malament ha començat el partit amb gol del Camarles al minut 1 que ha sortit molt fort i al minut 26 feia el segon gol.Poc a poc l’Amposta ha agafat el control del partit i Quim al minut 37 ha reduït distàncies arribant el descans. Canvi radical de l’equip a la segona amb domini total del joc. Ha empatat el partit Raul al minut 77 i només 3 minuts després ha sentenciat Peke. Volem felicitar als jugadors i cos tècnic.

Jornada 8 SEGONA CATALANA GRUP 8 B Diumenge 7 de novembre  CF AMPOSTA 1 - CD TORTOSA 2

7-NOV-2021

Derrota del CF Amposta en un partit igualat amb molta lluita i intensitat, que s’ha decidit per l’efectivitat rival. El partit ha començat en molt de ritme i amb dos equips que volien la pilota, en ocasions a les dues àrees, però al descompte minut 47 ha arribat el 0 a 1. A la segona part el Tortosa ha sortit en més empenta i al minyut 67 he fet el 0 a 2.No s’ha rendit el CF Amposta i al minut 74 Becerra retalla distàncies. Intens atac del CF Amposta als minuts finals però no ha arribat l’empat.

Jornada 7 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8-B. Diumenge 31 d’octubre UE REMOLINS-BÍTEM 0 - CF AMPOSTA  0

31-OCT-2021

No acaba d’arribar la victòria fora de casa. Avui a Bítem s’ha repetit la tònica dels darrers partits, moltes ocasions de gol creades i nula efectivitat davant la porteria contrària. El CF Amposta ha sortit a pel partit amb un domini absolut que s’ha anat difuminant arribant el descans. A la segona part hi ha hagut més precipitació en busca del gol i més ocasions, tot i que l’equip rival amenaçava molt a la contra i també ha fallat gols clars. Diumenge que ve derbi, rebrem a casa al CD Tortosa.

Jornada 6 SEGONA CATALANA GRUP 8 B. Diumenge 24 d’octubre  CF AMPOSTA 1 - CF ULLDECONA 0

24-OCT-2021

Primera victòria del CF Amposta a la lliga. Molt bon partit de l’equip molt seriós i combatiu. Primera part amb moltes ocasions de gol per haver sentenciat el partit abans del descans. A la segona part ha continuat la mateixa tònica de domini del CF Amposta i al minut 54 ha arribat el penal que ha transformat Valcarcel i ha estat el gol que ha donat la victòria, tot i la reacció final de l’equip rival. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve anem al camp del Remolins-Bitem.

Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 8 B. Dissabte 16 i Diumenge 17 d’Octuibre CF AMPOSTA -  DESCANSA

15-OCT-2021

Aquest cap de setmana del dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre, es disputarà la jornada 5 de Segona Catalana grup 8B, i el CF Amposta no juga, jornada de DESCANS, produida per haver 11 equips al grup.

Jornada 4 SEGONA CATALANA GRUP 8 B. Diumenge 10 d’octubre  CF AMPOLLA 1 - CF AMPOSTA 0

10-OCT-2021

Segona derrota del CF Amposta que encara no coneix la victòria. Gris partit de l’equip amb una primera part acceptable però sense encert de cara a porta. Un gol de l’equip local al minut 61 ha sentenciat el partit. Tot i tenir ocasions per empatar el partit no ha arribat el gol, i la primera victòria tarda en arribar.El proper cap de setmana l’Amposta descansa. El proper partit serà el diumenge 24 d’octubre i rebrem a casa a l’Ulldecona. Demanem el màxim suport dels socis i aficionats a l’equip.

Jornada 3 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8 - B. Diumenge 3 d’Octubre  CF AMPOSTA 2 - CF EBRE ESCOLA  4

3-OCT-2021

Dura i dolorosa derrota del CF Amposta. Al mimut 8 Peke ha fet el primer gol, però només 2 minuts més tard ha empatat l’Ebre Escola. Bons minuts, pocs, de l’Amposta i Peke al minut 28 fa el segon. A l’últim minut de la primera part empata l’equip rival. Només començar la segona part, l’Ebre Escola fa el tercer i al minut 84 sentencia el partit davant la impotència del CF Amposta, que ha estat superat en tots els àmbits. Volem animar als jugadors i al cos tècnic per superar aquesta situació.

Jornada 2 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8-B. Diumenge 26 de setembre CE PERELLÓ 1- CF AMPOSTA  1

26-SET-2021

Segon empat consecutiu del CF Amposta al camp del Perelló, un rival difícil i un camp complicat. Primera part on el CF Amposta ha tingut diverses ocasions clares de gol, però tot i així el marcador no s’ha mogut i ha arribat el descans. A la segona part s’avança al minut 55 l’equip local en l’únic xut entre els pals, però al minut 70 arriba l’empat en un gol en pròpia porta. Domini absolut fins al final del CF Amposta buscant la victòria que no ha arribat amb clarísim penal a Ferreres no xiulat.

Jornada 1 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 19 de setembre CF AMPOSTA 1 - UE ALDEANA 1

19-SET-2021

Empat a casa del CF Amposta en el primer partit de lliga. Inici del partit amb domini altern i sense ocasions de perill. Al minut 25 Raul adelanta a l’Amposta amb un gran cop a la sortida d’un còrner. Només 2 minuts més tard ha empatat l’Aldeana i ha arribat el descans amb empat a 1 gol. A la segona part domini absolut del CF Amposta amb moltes ocasions de gol, un pal, un travesser i un porter rival que ho parat tot. Diumenge que ve primer partit fora al camp del CE Perelló. Ànims jugadors!!!!

Dissabte 11 de setembre  PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA I PRESENTACIÓ DEL PRIMER EQUIP: CF AMPOSTA  2 - UE RAPITENCA  4

11-SET-2021

Derrota injusta del CF Amposta en el derbi que tanca la pretemporada. El CF Amposta ha dominat el partit amb bon joc i ocasions fins al minut 68. Istoc de penal al minut 26 inaugurava el marcador, però abans del descans ha empatat la Rapitenca. Només començar la segona part gran gol de Peke que adelantava al CF Amposta, però en uns últims minuts fatídics del CF Amposta amb greus errades defensives i baixada de la pressió i del nivell físic han permés a la Rapitenca guanyar el partit.

Dijous 9 de setembre PARTIT AMISTÒS DE PRETEMPORADA: CF AMPOSTA 4 - CF JESÚS CATALÒNIA  2

9-SET-2021

Victòria per 4 gols a 2 del CF Amposta contra el CF Jesús Catalònia, en el penúltim partit amistós de la pretemporada. Sortida fulminant del CF Amposta amb dos gols seguits de Peke als minuts 5 i 9, amb molta velocitat i pressió. Al minut 35 en una badada defensiva el Jesús Catalònia retalla diferències i arriba el descans. Joel al minut 61 i Quim de penal al 64 sentencien el partit tot i el segon gol del Jesús Catalònia al minut 84. Dissabte a les 19:30 rebrem a casa a la UE Rapitenca.

Dissabte 4 de setembre  I TROFEU MANOLO AÑÓ. CAMPIÓ CF AMPOSTA

4-SET-2021

El CF Amposta ha guanyat el I TROFEU MANOLO AÑÓ, amb el segUents resultats: - CE CAMBRILS UNIÓ - UE VALLS 1-1 (guanya CE CAMBRILS UNIÖ als penals). - CF AMPOSTA - UE VALLS 1-1 (guanya la UE VALLS als penals). - CF AMPOSTA - CE CAMBRILS UNIÖ 3-0. Felicitem a Manolo Añó per aquest homenatge tant merescut, tota una vida entregada al CF Amposta. I als equips de la UE Valls i CE Cambrils Unió per la presència.

AJORNAT PER METEOROLOGIA Dimecres 1 de setembre 20:30 hores. PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA. CF JESÚS CATALÒNIA - CF AMPOSTA

1-SET-2021

Avui dimecres 1 de setembre a les 20:30 hores, es disputarà un partit amistòs de pretemporada al camp de futbol de La Santa Creu de Jesús, entre l’equip local el CF Jesús Catalònia i el CF Amposta.

Dissabte 21 d’agost  PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CD JESÚS Y MARIA 4 - CF AMPOSTA  3

21-AGO-2021

Derrota de l’Amposta, molt mermat per les baixes (només han jugat 11 jugadors del primer equip). Tot i el gran inici de partit amb un gran gol de Peke al minut, 1 ràpidament ha empatat l’equip local al minut 5. Felipe al minut 23 ha fet el 1 a 2 i ha arribat el descans. Segona part per oblidar amb 3 gols seguits del Jesús i Maria. Lo millor del partit el debut dels juvenils Josep Fornós, Pol i Drago. Aquest dimecres rebrem al juvenil Fundació PF Reus a les 20:00 hores continuant la pretemporada

Dijous 19 d’agost . PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CF AMPOSTA 0 - JUVENIL A GIMNÀSTIC TARRAGONA DH  2

19-AGO-2021

Tercer partit de pretemporada del CF Amposta i tercera derrota. Inici del partit extrany ja que a la primera aproximació el Juvenil del Nàstic fa el primer gol al minut 13 i es lessiona el porter Manel. Seguidament l’àrbitre anula un gol no se sap perquè a Felipe. Al minut 22 en un xoc fortuit Ruben el segon porter de l’Amposta es lessiona i el Nàstic fa el segon gol.Fins al descans el porter suplent del Nàstic Alain ocupa la porteria ampostina. Segona part sense cap història i definitiu 0 a 2.

Diumenge 15 d’agost  PARTIT DE FESTES MAJORS D’AMPOSTA: CF AMPOSTA 0 - CD CASTELLÓ B  3

15-AGO-2021

Derrota del CF Amposta per 0 gols a 3 en el partit de Festes Majors de la Ciutat,contra el filial del CD Castelló. Domini i pressió intensa del CD Castelló B de inici i al minut 8 arriba el primer gol. El rival molt ben posicionat al camp i amb molta velocitat en les transicions el CF Amposta gairebé no ha arribat a la porteria rival. Al minut 40 arriba el 0 a 2 i descans. Segona part amb molt canvis, i al minut 62 arriba el 0 a 3 i resultat definitiu. Agraim la presència del CD Castelló B

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta