NOTÍCIES 1ER EQUIP 2022/2023

Jornada 11 TERCERA CATALANA grup 1.Diumenge 18 de desembre CF AMPOSTA 3 -  FLIX 1

18-DES-2022

Gran victòria i treballada del CF Amposta contra un equip de la zona alta. Inici de partit igualat amb gol de Quim al minut 14. Domini de l’equip que ha tingut ocasions per ampliar el marcador, tot i així, el Flix empata al minut 43 i arriba el descans. A la segona part sortida fulgurant, Ferreres fa el segon gol al 53 i Marc de penal el tercer al 67. Moltes ocasions del CF Amposta fins al final del partit per ampliar el marcador. Tres punt d’or. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.