C.F. AMPOSTA  2

GUÍXOLS: Márquez, Reduan, Colomé, Verges, Cristian, Aniñol, Antolin, Mario, Teixidó, Casseres (Múrcia 45’) i Guerrero (Oscar, 70’).

AMPOSTA: Diego, Manel, Lucha, Ubay, Puig, Gerard, Raul (José Ramon 80’), Yuri, Becerra (Sergio Ruiz 87’), Recio i De La Fuente (Riki, 86’)

ÀRBITRE: Llopart Carbo.

TG: Antolin, Guerrero, Cristian i Teixidó per part local, Raul, Yuri, Puig i Ubay per part visitant.

Tercera victòria consecutiva de l’equip ampostí davant un equip que va intentar en tot moment jugar a futbol però que es va trobar amb un equip molt ben organitzat i amb un ritme de pilota. La primera part va ser igualada fins que l’equip visitant va desequilibrar el marcador, cosa que va facilitar el desenvolupament del partit per part visitant, que va gaudir d’alguna ocasió més que no va transformar.

La segona part el domini visitant va ser una mica més fort fins que va arribar el segon gol obra de Recio que pràcticament va sentenciar el partit.

Esperem que aquesta ratxa continue el diumenge vinent a casa contra el Benavent.