CORNELLÀ    1
AMPOSTA      1

CORNELLÀ: Talavera, Ariza, Mario, Manzano, Alfonso, David, Toni (Cervantes 55’), Gatell (Sergio 60’), Romario, Marcelo i Jonny.
AMPOSTA: Diego, Manel, Lucha, Puig, Ubay, Jose Ramon, Becerra (Albert, 64’), Yuri, Raul, Recio (Gerard 81’) i Ruibal (Sergio 85’).
ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. TG. Ariza, Toni i al entrenador per part del Cornella, Puig, Yuri i Recio per part del Amposta. TV. Doble groga a Raul (22’) per part de l’Amposta.
GOLS: Marcelo (64’) 1-0 Alberto (71’) 1-1.

Gran partit el disputat a l’estadi de la Via Ferrea de Cornellà davant unes 350 aproximadament. Primera part molt igualada amb els dos equips bent situats al camp i amb poques arribades a les àrees, degut a la gran batalla que es duia a terme al centre del camp, que va quedar una mica deselequilibrat quan l’Amposta es va quedar amb deu jugadors a causa de l’expulsió d’un jugador visitant als vint minuts. A partir d’aquest fet, l’Amposta va estar uns minuts descol·locat però prompte es va posar al seu lloc i va continuar fent el bon parit que estava fent.

La segona part semblava que el Cornellà prenia la iniciativa del joc però tot i això l’Amposta es va defensar amb molt ordre i sense renunciar en cap moment al contraatac,  fins que al minut 64’ va arribar el gol del Cornellà amb una vaselina de Marcelo. L’Amposta, lluny de amilanar-se es va proposar empatar el partit i vuit minuts més tard, l’última incorporació ampostina Alberto, va fer una gran rematada de volea amb la cama esquerra que Talavera va aturar de forma magnífica, però el rebuig va anar a parar altra vegada als peus d’Alberto, que aquesta vegada va engaltar amb l’altra cama i va votar la pilota davant del porter i va anar a parar al fons de la xarxa local. Els últims minuts van ser un anar i venir per part dels dos equips gaudint de diverses oportunitats els dos equips.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : U.D. Cornellà 1 - C.F. Amposta 1