10/5/2015

Partit molt seriós del CF Amposta, contra un rival que es jugava la permanència. L’equip local ha començat dominant el partit però el CF Amposta creava perill als contraatacs. Al minut 44 Gustavo, magistral un cop més, ha avançat al CF Amposta amb un gol de falta directa. A la segona part l’equip local insistia però l’Amposta sortia amb perill i al descompte després d’una sèrie de rebots dins l’àrea han empatat. Felicitar als jugadors i cos tècnic per seguir competint fins al final. Enhorabona!!

FITXA DEL PARTIT

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 31a. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 10 de maig. JUVENTUD 25 DE SEPTIEMBRE 1 - CF AMPOSTA 1