Jornada 32a. Primera Catalana Grup 2, Diumenge 17 de maig. CF AMPOSTA 1 - CE EL CATLLAR 2

17/5/2015

Segona derrota consecutiva a casa, contra un rival que ha dominat totalment la primera part. Una errada en defensa ha provocat el primer gol i .en aquest resultat s’ha arribat al descans. Al minut 53 segon gol de l’equip contrari en una altra errada de marcatge. La tònica del partit continuava igual, però als últims minuts el CF Amposta ha pressionat més i ha arribat el gol de Víctor. Queden dos partits per acabar la lliga i felicitem als jugadors i cos tècnic la temporada que han fet tot i la derrota d’avui.