Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 3 PRIMERA CATALANA GRUP 3. Diumenge 20 de setembre.. CF AMPOSTA 2 - UD TORREDEMBARRA 0

Primera victòria de la temporada del CF Amposta. Molt bona primera part de l’equip que amb dos gols de Becerra s’ha avançat al marcador  i amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.A la segona part l’equip rival ha sortit amb més empenta i ha dominat però no ha creat situacions de perill. Victòria molt valuosa per a seguir creixent. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic per la seva entrega. Ànims jugadors i a seguir lluitant. El cap de setmana que ve juguem a Sant Boi. Som-hi Amposta!!!

FITXA DEL PARTIT

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 3 PRIMERA CATALANA GRUP 3. Diumenge 20 de setembre.. CF AMPOSTA 2 - UD TORREDEMBARRA  0

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta