Jornada 30 PRIMERA CATALANA GRUP 2. Diumenge 1 de maig. CF IGUALADA 4 - CF AMPOSTA 2

1/5/2016

Una altra derrota que aproxima al CF Amposta al descens matemàtic a Segona Catalana.Tot i un gran inici de partit amb dos gols de Becerra, un altre cop els desajustaments, falta de concentració, mala sort o el que sigui han fet que l’equip contrari amb dos gols empatés el partit i s’arribés al descans. A la segona part l’equip local ha intensificat la pressió i ha arribat la sentència definitiva amb dos gols més, el tercer de falta directa. S’ha de lluitar fins al final per la samarreta que portem.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 30 PRIMERA CATALANA GRUP 2. Diumenge 1 de maig. CF IGUALADA  4 - CF AMPOSTA  2