Diumenge 28 d’agost. PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CD BENICARLÓ 2 - CF AMPOSTA 1

28/8/2016

CD. BENICARLO 2 - CF. AMPOSTA 1

Partit final de pretemporada pel CF Amposta que s’ha desplaçat avui a Benicarló per disputar el partit de festes de la localitat castellonenca.
Al primer minut de partit una errada defensiva ha donat l’avantatge al marcador al Benicarló, Guillem Ripollès avançava 1-0 als locals.
Un quart d’hora l’hi ha durat al Benicarló la tranquil·litat. A partir d’aquí el CF Amposta ha portat tot el pes del partit,possessió de pilota i ritme, on els homes d’Albert Company han disputat un seriós encontre tant en defensa com en atac.
Molt bon joc ofensiu, només tres pilotes al pal i dos dubtosos gols anul·lats per fora de joc feien anar per davant al marcador al Benicarló.
En l’única ocasió de gol a la segona part del conjunt local arribaria el segon gol de Marcos Cano, injust resultat pel que es veia al terreny de joc. Un minut més tard retallaria distancies l’Amposta per mediació de Quim Cardona amb un gran gol.
Amb aquest marcador de 2-1 acabaria el partit,on els homes entrenats per Albert Company i Albert Bel han donat una molt bona imatge, donant minuts a tots els jugadors disponibles.
Diumenge vinent dia 4 de setembre comença la lliga.A les 17 hores CF Amposta - CF Roda de Barà.

ALINEACIONS CF. AMPOSTA:Iniesta, Jan,Jonathan Tomàs, Pau,Jonny, David Medina, Arnau,Isaac, Quim Cardona,Felipe,Versiano.
A la banqueta:Hans, Joan Marc, Corella,Omar, Aleix,Erik,Ivan González, Eudald,Nasi.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel.

Club Futbol Amposta : NOTÍCIES : Diumenge 28 d’agost. PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CD BENICARLÓ 2 - CF AMPOSTA  1