25/9/2016

CRÒNICA DEL FACEBOOK OFICIAL DEL CF AMPOSTA:

El CF Amposta guanya a Torredembarra i és colíder a la classificació general.
Domini total de la pilota al primer temps, moltes ocasions de perill que la falta d’encert ha fet curt el 0-1 al marcador al descans.
Aleix LLobet de penal avançava als del Montsià al marcador al minut dotze de partit. Eudald,Felipe i Ivan González han disposat d’ocasions de marcar el segon,però les bones intervencions del porter local i la mala fortuna ho han evitat. Arribaria el descans.
A la represa l’Amposta ha estat més efectiu de cara a porteria, Aleix Llobet al 56 i Ivan González al 63 transformarien dos gols que gairebé deixaven per sentenciat l’encontre.Carlos quan faltaven 20 minuts marcaria el gol del Torredembarra en una contra en un clar fora de joc.
A partir d’aquí els molts canvis a l’Amposta i l’atac a la desesperada de l’equip local han posat el partit d’unes constants possessions d’anada i tornada amb ocasions pels dos conjunts.
Ja a temps de descompte Ivan González anotaria el definitiu 1-4 al marcador.
Arribaria la fi del matx, on l’Amposta ha fet els deures amb nota al quart partit d’aquesta temporada aconseguint sumar els dotze punts dels dotze possibles d’aquest inici de lliga.
La propera jornada serà diumenge dia 2 d’octubre a l’estadi ampostí enfront de l’Hospitalet.
ALINEACIONS CF. AMPOSTA:Iniesta. Aleix Llobet,Cristo (Jonathan Tomàs min. 61), Pau Valmaña (Nasi min. 65),Jonny, David Medina,Arnau (Quim Cardona min. 46), Isaac,Eudald(Omar min. 65),Felipe (Jan min. 82), Ivan González.