2/10/2016

CRÒNICA DEL FACEBOOK OFICIAL DEL CF AMPOSTA

El Cf  Amposta ha tingut que sofrir per aconseguir la cinquena victòria consecutiva al campionat de lliga contra un gran CD Hospitalet.
L’encontre ha estat d’un clar domini local tota la primera meitat i part del segon temps. Aleix Llobet estavellava una pilota al travesser després d’un xut de falta des de la frontal de l’àrea gran.
Quim Cardona ha tingut fins tres ocasions per avançar als locals al marcador, falta d’encert i bones intervencions del porter visitant feien arribar al descans en un injust empat al marcador, l’Amposta ha portat tot el domini del partit i per ocasions es mereixia haver transformat algun gol.
A la segona meitat, només començar,minut 1 de la represa Quim Cardona anotaria el gol de l’Amposta que se li havia resistit tota la primera meitat. Els homes que entrena Albert Company han seguit pressionant la sortida de pilota de l’Hospitalet que veien com els visitants no podien treure l´esferic del seu camp.Versiano estavellava una pilota al pal quant ja és cantava el segon al municipal ampostí.
A partir del minut 20 de la segona part l’Hospitalet ja buscant l’empat al marcador ha tingut alguna ocasió,Sergio Mañas estavellava una pilota al pal que hagués significat l’empat al marcador.
Arnau amb dues contres amb un frec a frec amb el porter Hèctor no ha pogut sentenciar el partit.
Arribaria el final del matx, patiment els últims minuts però amb la victòria l’Amposta surt reforçat sabent també administrar una mínima renta.
Quinze punts de quinze possibles posen als homes d’Albert Company i Albert Bel colíder a la classificació juntament amb el Tortosa. Diumenge vinent primer desplaçament a Camarles, primer dels dos consecutius fora de l’estadi ampostí.

ALINEACIONS CF. AMPOSTA:Iniesta, Aleix Llobet (Arnau min.61), Jonathan Tomàs (Cristo min. 70), Pau Valmaña,Jonny, David Medina,Eudald (Jan min. 61), Isaac,Quim Cardona (Nasi min. 82),Felipe,Versiano (Omar min. 82).
També a la banqueta el porter Guillem Pallisé i Corella.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 2 d’octubre. CF AMPOSTA 1 - CD HOSPITALET DE L’INFANT 0