Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 de novembre. CF AMPOSTA 2 - UD SALOU 0

20/11/2016

El CF Amposta segueix sumant i continua invicte. Únic equip del grup 6è. de Segona Catalana que no ha perdut cap partit. Avui en una molt bona primera part ha sentenciat el partit, primer Eudald al minut 30 i després Pau han fet els dos gols, marcador curt per les ocasions creades. A la segona part expulsió injusta de Jonatan que trenca el partit. Han passat els minuts, l’equip molt concentrat ha aguantat el resultat i al descompte Arnau ha fallat un penal. Felicitem als jugadors i al cos tècnic el gran partit ofert. #viscalamposta

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 de novembre. CF AMPOSTA 2 - UD SALOU  0