Jornada 13 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 27 de novembre. CE EL CATLLAR 0 - CF AMPOSTA 5

27/11/2016

Espectacular victòria del CF Amposta en un camp on era molt difícil controlar la pilota per l’aigua que hi havia. Als 20 minuts Omar ha fet el primer gol i Felipe quasi al descans ha marcat un penal que li han fet a ell. A la segona part l’equip molt seriós ha controlat el partit i Quim, Eudald i Omar han sentenciat. Seguim invictes i a un punt del líder que ens visitarà el dia 11 de desembre. Només ens queda felicitar als jugadors i al cos tècnic perquè estan fent una feina impressionant.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 13 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 27 de novembre. CE EL CATLLAR 0 - CF AMPOSTA  5