Jornada 17 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de gener: CD LA CAVA 0 - CF AMPOSTA 2

15/1/2017

CAMPIONS D’HIVERN. El CF Amposta ha guanyat al camp de La Cava i després d’una espectacular primera volta acaba primer classificat com a campió d’hivern, un punt més que el segon classificat. Avui primera part amb moltes ocasions del CF Amposta i finalment  Isaac ha fet el primer gol de penal. A la segona part a favor del vent, l’equip local ha atacat més, però el CF Amposta molt seriós en defensa ha aguantat bé. Al darrer minut de partit, Aleix ha sentenciat amb gran gol de falta directa. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic per la gran feina que estant fent. #viscalamposta

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 17 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de gener: CD LA CAVA 0 - CF AMPOSTA  2