Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 5 de febrer. CF LA RIERA 0 - CF AMPOSTA 2

5/2/2017

Gran victòria del CF Amposta en un camp i contra un rival complicat. El partit ha està condicionat pel vent molt fort. Una primera part de domini altern amb vent a favor per a l’equip local, on no hi hagut ocasions clares de gol. A la segona part un gran gol de Quim i un altre d’Eduald han donat tranquil·litat i el resultat hagués pogut ser més ampli. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic pel gran partit realitzat, seriós i contundent que ens consolida a la segona plaça de la classificació.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 5 de febrer.  CF LA RIERA 0 - CF AMPOSTA  2
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta