Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

PARTIT DE PRETEMPORADA: Diumenge 27 d’agost. CF AMPOSTA 3 - JUVENIL "A" NÀSTIC DE TARRAGONA (DH) 1

27/8/2017

El CF Amposta, amb moltes baixes, s’ha imposat al Juvenil A del Nàstic de Tarragona, que milita a la Divisió d’Honor Juvenil. Felipe al minut 19 ha avançat al CF Amposta, però faltant tres minuts per al descans ha empatat el Juvenil A del Nàstic de Tarragona, A la segona part dos gols de Quim i Isaac han donat la victòria al CF Amposta. S’han acabat els partits de pretemporada amb un molt bon bagatge de 5 victòries i 1 derrota. Felicitem als jugadors i cos tècnic i molta sort a la lliga.

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta