Jornada 1 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 3 de setembre. CF BATEA 1 - CF AMPOSTA 5

3/9/2017

CRÒNICA DEL FACEBOOK DEL CF AMPOSTA:

El CF. Amposta s’imposa amb claredat al Batea a domicili en el primer partit de la competició de lliga.
Tot els cinc gols marcats avui pel conjunt ampostí, curt ha quedat al marcador al municipal de Batea, on l’equip de la capital del Montsià hi hagués pogut fer més bo encara el resultat de haber transformat totes les ocasions de perill que molt bé ha intervingut el porter local Marc Castellví.
Aleix Llobet era l’encarregat de transformar el primer gol en executar una falta, corria el minut vint-i-sis. Deu minuts més tard era Vieri que anotaria el segon gol per l’Amposta. Ja fregant el temps reglamentari del primer període Sergi Prats retallaria distancies pels de la Terra Alta, era l’un a dos al marcador. Arribaria el descans.
A la represa l’Amposta ha tret homes de refresc, que igual que la temporada anterior fan encara més fort el conjunt. Ivan González quan transcorria el minut cinquanta-nou, Quim Cardona al seixanta-vuit i Isaac en transformar un penal al setanta-tres tancarien una golejada a la seva primera visita en partit oficial al municipal de Batea.
Amb aquest marcador els homes entrenats per Albert Bel i Santi Forastero ocupen ja finalitzada la primera jornada el lideratge a la taula classificatòria del grup sisè de Segona Catalana.
La setmana vinent segona jornada de lliga, on el combinat ampostí s’estrenarà d’avant la seva afició enfront del Reddis, un dels equips que aquesta setmana també ha tret els tres punts de la seva primera jornada de lliga.
ALINEACIONS CF. AMPOSTA: Guillem Pallisé, Aleix Llobet, Pau Valmaña, Jonathan Tomàs, Jonny, David Medina (Omar min. 60), Vieri (Cristo min.46), Isaac, Adrian Salcedo (Quim Cardona min. 60), Felipe (Arnau min. 75), Ivan Gonzalez (Paez min 75).
També a la banqueta: Àlex Iniesta i Jan.
Entrenats per Albert Bel, assistit per Santi Forastero

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 1 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 3 de setembre. CF BATEA 1 - CF AMPOSTA 5