Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 10 de setembre. CF AMPOSTA 2 - CF REDDIS 0

10/9/2017

CRÒNICA DEL FACEBOOK DEL CF AMPOSTA

El CF Amposta guanya al Reddis el dia de la presentació d’avant la seva afició en competició lliguera.
Una primera meitat on l’Amposta ha posat sobre les cordes al combinar reusenc ja des dels primers compassos de partit. Total domini dels locals, però el marcador no s’ha mogut al no tenir cap clara ocasió de gol per part dels dos conjunts. Arribaria el descans.
A la represa el Reddis ha sortit amb més empenta que els locals, però a poc a poc el combinat d’Albert Bel s’ha tornat a fer amb la possessió de pilota.
Quan poc passava del quart d’hora de la represa, Quim Cardona que acabava d’entrar al terreny de joc era objecte de falta dins l’àrea i el conseqüent penal. Isaac transformava el primer gol de la temporada per part del CF Amposta al municipal de la capital del Montsià.
Quan faltaven deu minuts per la fi del partit, Felipe sentenciaria el matx amb un magistral gol des de la frontal de l’àrea amb cama esquerra, era el dos a zero al marcador.
Per poc més donaria el partit, bona imatge del CF. Amposta d’avant d’un Reddis, un equip molt jove però molt treballador que no hi ha posat gens fàcil la victòria avui als ampostins.
La propera jornada serà dissabte vinent al camp del Cambrils Unió.

ALINEACIONS CF. AMPOSTA: Guillem, Jan, Pau Valmaña, Cristo, Jonathan Tomàs, David Medina (Omar min. 72), Vieri (Quim Cardona min.60), Isaac, Adrian, Felipe, Paez (Arnau min. 78).
També a la banqueta Àlex Iniesta.
Entrenats per Albert Bel.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 10 de setembre. CF AMPOSTA 2 - CF REDDIS  0
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta