Jornada 4 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 24 de setembre. CF AMPOSTA 4 - CD MORELL 0

24/9/2017

CRÒNICA DEL FACEB0OK DEL CF AMPOSTA

El CF Amposta aconsegueix els tres punts en joc el dia d’avui amb certa comoditat.
Total domini del partit dels homes entrenats per Albert Bel i Santi Forastero, que abans del quart d’hora de l’inici de l’encontre ja han aconseguit batre la porteria de Marc. Ha estat Isaac en transformar un penal sobre Quim Cardona. Poc després era Ivan Paez qui ha fet pujar el segon gol al lluminós del municipal ampostí.
Poc abans del descans era Isaac el que feia esclatar a la graderia ampostina en marcar el tercer gol, culminant una contra ben portada pels jugadors locals. El gol d’Isaac és de ben segur un dels gols més bonics que s’han vist a l’estadi municipal ampostí en molt de temps. Arribaria el descans.
A la represa el Morell ha passat a una defensa de tres centrals, buscant d’aquesta manera pressionar a l’equip ampostí. Però no els ha donat els seus fruits. Felipe poc després del quart d’hora de la represa sentenciaria el partit fent pujar el quart gol al marcador.
Els darrers trenta minuts han estat de tràmit, donant minuts a tots els jugadors per part dels dos conjunts. Només destacar l’expulsió del local Omar per doble amonestació, que es perdrà el pròxim partit al camp de l’Hospitalet.