Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 30 de setembre. CD HOSPITALET DE L’INFANT 1 - CF AMPOSTA 3

30/9/2017

CRÒNICA DEL FACEBOOK DEL CF AMPOSTA

El CF Amposta aconsegueix endur-se els tres punts avui a la seva visita a Hospitalet, on el conjunt local no ho ha posat gens faci’l al combinat blanc-i-negre tot i l’expulsió del local Adrià Gómez al minut divuit de la primera meitat.
Un Amposta molt directe aconseguia el primer gol per mediació de Quim Cardona poc abans d’arribar al quart d’hora de partit. Instants després ha arribat una jugada on el local Adrià Gómez ha protestat molt una decisió arbitral que li ha costat la vermella directa.
Tot i la inferioritat numèrica, l’Hospitalet en una de les poques arribades a la porteria de Guillem el dia d’avui aconseguia un penal a favor, que molt bé Eduard Sosa ha transformat. Corria el minut vint-i-cinc de partit.
A partir d’aquí l’Hospitalet a causa de la inferioritat numèrica i l’empat al marcador hi ha endarrerit les seves línies, fent molt difícil al conjunt entrenat per Albert Bel i Santi Forastero batre la porteria de Gerard Tomàs, que destacaríem dues intervencions que ha evitat que l’Amposta marques el segon gol més aviat.
Ja a la meitat del segon temps ha estat l’Amposta que aprofitant homes de refresc aconseguien el segon gol per mediació d’Adrian que havia entrat al terreny de joc uns minuts abans. Ja fregant el temps reglamentari Vieri ha sentenciat el matx anotant el definitiu 1-3 al marcador.
Per poc més donaria el partit, on l’Amposta ha aconseguit la victòria en un partit molt treballat i lluitant contra un equip que hi ha posat a tots els seus jugadors menys el punta a defensar la seva porteria.
Diumenge vinent, partit al municipal ampostí, on rebrem a l’actual líder La Sénia.

ALINEACIO CF AMPOSTA
: Guillem, Aleix Llobet (Jan min. 63), Corella, Jonathan Tomàs (Cristo min. 79), Jonny, David Medina, Quim Cardona (Vieri min. 79), Isaac, Paez, Felipe, Arnau (Adrian min.63).
També a la banqueta Joan Marc, Pau Valmaña, Ivan González.

Entrenats per Albert Bel, assistit per Santi Forastero.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 30 de setembre. CD HOSPITALET DE L’INFANT 1 - CF AMPOSTA  3
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 30 de setembre. CD HOSPITALET DE L’INFANT 1 - CF AMPOSTA  3
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 30 de setembre. CD HOSPITALET DE L’INFANT 1 - CF AMPOSTA  3
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta