Jornada 6 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 8 d’octubre. CF AMPOSTA 2 - CF LA SÉNIA 2

8/10/2017

FACEBOOK DEL CF AMPOSTA

El CF. Amposta pot empatar a l’últim sospir un partit marcat per la superioritat numèrica de La Sénia 75 minuts de partit.
La jugada clau del partit ha arribat just al quart d’hora de l’encontre. Una passada a l’esquena dels dos centrals ha obligat al porter Guillem a sortir de l’àrea, el col·legiat ha interpretat que el porter local havia tocat la pilota amb les mans, i li ha costat la vermella directa. El juvenil Joan Marc ha estat l’encarregat de defensar la porteria ampostina la resta de l’encontre.
Pol al treure la falta de l’expulsió de Guillem feia pujar el primer gol pels visitants. Un impressionant xut que res podia fer el recentment entrat al terreny de joc Joan Marc.
El partit, tot i la inferioritat numèrica de l’Amposta ha estat en tot moment controlat pels homes d’Albert Bel i Santi Forastero, que hi han disposat de diverses ocasions per igual el matx abans del descans.
A la represa, un bon plantejament del cos tècnic ampostí jugant amb tres centrals i abocats a l’atac feien perillar la porteria de Kevin, amb nombroses ocasions de gol que no s’han pogut materialitzar.
En una de les poques contres dels Seniencs era Callarisa qui anotaria el segon gol pels visitants, era el minut 75 i tot feia pensar que el partit ja estava sentenciat. Amb el resultat en contra i un jugador menys l’Amposta ha arriscat i ha donat els seus fruits, Pau Valmaña quan faltaven tres minuts pel fi del partit i Paez a l’afegit han igualat el marcador, on han fet esclatar la graderia ampostina, que ha reconegut l’esforç i compromís dels seus jugadors i cos tècnic el dia d’avui.
A l’últim minut de l’afegit una pilota al pal de La Sénia i un xut de l’Amposta que ha desviat un jugador visitant haguessin pogut decantar el partit per qualsevol dels dos conjunts.
Arribaria la fi de l’encontre amb La Sénia que visitava el municipal ampostí en competició oficial 15 anys després.
La setmana vinent torna a haver-hi partit al municipal ampostí on rebrem al Torredembarra.
ALINEACIONS CF. AMPOSTA: Guillem (Joan Marc min. 15), Jan (Cristo min 46), Pau Valmaña, Jonathan Tomàs, Jonny, David Medina (Paez min. 46), Quim Cardona (Vieri min. 75), Isaac, Arnau, Felipe, Ivan González (Omar min.75).