Jornada 10 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 5 de novembre CD LA CAVA 2 - CF AMPOSTA 2

5/11/2017

El CF Amposta, amb un gran gol de Quim ha pogut empatar un partit al minut 92, quan semblava que acabaria perdent. El fort vent ha estat el protagonista del partit perjudicant a La Cava a la primera part i al CF Amposta a la segona. Omar amb un gran xut de fora l’àrea ha obert el marcador, però poc després ha empatat l’equip local. A la segona part La Cava ha aprofitat una contra per avançar-se al marcador. Finalment l’empat ha arribat. Continuem com a líders de la competició. Som-hi Amposta!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 10 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 5 de novembre CD LA CAVA 2 - CF AMPOSTA 2