Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 18 de novembre. CF POBLA DE MAFUMET "B" 1 - CF AMPOSTA 1

18/11/2017

Tercer empat consecutiu. El CF Amposta no ha pogut aconseguir una victòria que ha tingut ben a prop. El partit ha començat amb un penal  sobre Quim al minut 5 que ha transformat Ivan. Primera part amb un domini total i moltes ocasions de gol que no s’han aprofitar per sentenciar. A la segona part l’equip local ha pressionat molt més i ha agafat el domini del partit fins que ha aconseguit l’empat. Minuts finals amb ocasions per als dos equips. Destaquem a la banqueta la presència de tres jugadors del CF Amposta B, el porter Pous, Pau Sánchez i Ferran. Diumenge rebrem al líder al Vendrell. Ànims a tots!!!

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta