Jornada 14 SEGONA CATALANA GRUP 2. Diumenge 3 de desembre. CF CANONJA 0 - CF AMPOSTA 1

3/12/2017

Victòria molt important del CF Amposta, 3 punts d’or que mantenen l’equip dalt de tot de la classificació. El CF Amposta ha entrat molt be al partit i ha tingut ocasions per avançar-se al marcador, però s’ha arribat al descans en empat a 0. A la segona part l’equip local ha estirat línies i ha tingut ocasions per fer el primer gol, però entre els pals i un grandiós Guillem ho han evitat. Al minut 84 Páez de cap ha fet el gol de la victòria. Felicitem la implicació dels jugadors i del cos tècnic. Aquest diumenge 10 de desembre no hi ha competició. El proper partit de lliga diumenge 17 de desembre 17:00 hores: CF Amposta - CF Gandesa.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 14 SEGONA CATALANA GRUP 2. Diumenge 3 de desembre. CF CANONJA 0 - CF AMPOSTA  1