Jornada 19 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 27 de gener CF REDDIS 0 - CF AMPOSTA 1

27/1/2018

Gran victòria del CF Amposta a un dels camps més complicats de la categoria. Primera part igualada amb poques ocasions de gol, però en més aproximacions per part del CF Amposta. Només començar la segona part en una molt bona jugada col·lectiva ha arribat el gol de Felipe. L’equip local ha estirat les línies de pressió i el CF Amposta amb més espais ha tingut ocasions clares de gol, però el segon gol no ha arribat. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la gran victòria.A 3 punts del líder.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 19 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 27 de gener CF REDDIS 0 - CF AMPOSTA 1