Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6: Dissabte 3 de febrer. CF AMPOSTA 0 - CF CAMBRILS UNIÓ 0

3/2/2018

Empat injust. El CF Amposta ha fet un gran partit sobre tot a la primera part on ha estat superior al líder. Només una desafortunada actuació arbitral ha privat al CF Amposta arribar al descans amb el marcador a favor. Un penal claríssim a Quim i un gol anulat a Quim han estat dos situacions que han perjudicat molt a l’equip acompanyat d’un repartiment desmesurat de targetes. A la segona part partit insuls sense ocasions clares de gol. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la seva lluita i implicació. Ànims jugadors!!! Som-hi Amposta!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6: Dissabte 3 de febrer. CF AMPOSTA 0 - CF CAMBRILS UNIÓ 0
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta