Jornada 28 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 d’abril. CF ULLDECONA 0 - CF AMPOSTA 0

15/4/2018

Empat sense gols del CF Amposta en un partit difícil i un camp complicat. El CF Amposta ha sortit al camp dominant la possessió i creant perill a la porteria rival. Poc a poc el partit anava perdent intensitat i s’ha arribat al descans amb el resultat inicial. La segona part ha estat dominada totalment pel CF Amposta que ha tingut nombroses ocasions de gol i només el porter i la duresa del rival ha evitat la victòria. Queden 6 partits i tenim a prop l’objectiu. Felicitem l’entrega dels jugadors i del cos tècnic. Diumenge que ve, 22 d’abril, rebrem a casa al CF La Pobla de Mafumet B. Demanem el suport dels nostres socis i aficionats. Ànims jugadors!!! Som-hi Amposta!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 28 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 d’abril. CF ULLDECONA 0 - CF AMPOSTA  0