Jornada 32 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 13 de maig. CF GANDESA 0 - CF AMPOSTA 1

13/5/2018

Gran, èpica i merescuda victòria del CF Amposta al camp del Gandesa que assegura matemàticament la promoció d’ascens a Primera Catalana a falta de dos jornades. Una primera part de molt de respecte entre els dos equips però en aproximacions més perilloses del CF Amposta: En empat a 0 ha arribat el descans. A la segona part l’equip local ha insistit més però al minut 89 gran jugada de Carles que assisteix a Felipe per a fer el gol de la victòria. Felicitar una jornada més als jugadors i cos tècnic el gran treball, la lluita i la implicació. El proper partit dissabte 19 de maig 18:00 hores CF Amposta - CF Jesús Catalònia.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 32 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 13 de maig. CF GANDESA 0 - CF AMPOSTA  1