Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 10 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 24 de novembre. CF AMPOSTA B 3 - CF XERTA 0

24/11/2018

Còmoda victòria del CF Amposta B en una bona segona part. Primera part de domini del CF Amposta B i poques ocasions de gol amb un rival que solament es defensava. A la segona part Regolf al minut 59 ha avançat a l’equip al marcador i ha sentenciat Joel Garriga en dos gols consecutius al minuts 72 i 75. A l’espera dels resultats de demà el CF Amposta B és el líder de la classificació. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 10 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 24 de novembre. CF AMPOSTA B 3 - CF XERTA  0

[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta