Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 3 de febrer. CF AMPOSTA 4 - CF LA SÉNIA 2

3/2/2019

Gran victòria del CF Amposta. Tres punts d’or. Bona sortida del CF Amposta que al minut 8 ha fet el primer gol obra de Carles, que ha fet un hat-trick. Al minut 35 Carles ha fet el segon gol i un minut més tard Quim el tercer. La Sénia a un minut del descans ha fet el seu primer gol. A la segona part l’equip rival ha estirat línies i ha arribat el segon gol, poc després Carles de penal ha establert el definitiu 4 a 2. Destaquem i felicitem a Pau Valmanya pel seu retorn i el gran debut de Ion. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 9 de febrer a les 16:00 CF Pobla Mafumet B - CF Amposta.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 3 de febrer. CF AMPOSTA 4 - CF LA SÉNIA  2
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta