Jornada 22 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 17 de febrer. CF AMPOSTA 3 - CD TORTOSA 2

17/2/2019

Gran victòria i de prestigi del CF Amposta que continua amb la gran remuntada. Molt bona primera part del CF Amposta que s’ha avançat al marcador amb dos gols de Sergi José als minuts 22 i 42. Ha arribat el descans amb aquest 2 a 0. A la segona part el Tortosa ha dominat més i ha retallat distàncies al minut 67. Però ràpidament Carles ha tornat ha marcat pel CF Amposta. Al minut 85 el Tortosa ha fet el seu segon gol de penal. Final del partit 3 a 2. Felicitats als jugadors i al cos tècnic per la victòria. Diumenge vinent 24 de febrer a les 16:00 hores visitem al CF Gandesa.