Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 24 de febrer. CF GANDESA 0 - CF AMPOSTA 0

24/2/2019

Empat sense gols del CF Amposta a un dels camps més complicats de la categoria i contra un bon equip. El partit ha començat amb el CF Amposta dominant la pilota però sense crear perill. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans. A la segona part el Gandesa ha dominat el joc i ha tingut moltes ocasions per avançar-se al marcador. El CF Amposta no ha creat cap ocasió clara de gol i el partit ha acabat en empat a 0. Bon punt que permet seguir en bona dinàmica. El cap de setmana que ve no hi ha competició. El diumenge 10 de març a les 17:00 hores rebrem a casa al CF Ampolla.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 24 de febrer. CF GANDESA 0 - CF AMPOSTA  0