Jornada 28 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 7 d’abril. CF AMPOSTA 1 - UE VALLS 2

7/4/2019

Derrota injusta contra el líder, el CF Amposta ha merescut mínim l’empat. Primera part amb el Valls tenint la pilota i el CF Amposta les ocasions. Al minut 22 el Valls fa el 0 a 1 després d’uns quants rebots dins l’àrea. Amb aquest resultat ha arribat el descans.A la segona part als 7 minuts el Valls fa el 0 a 2 i s’ha quedat en 10 jugadors. A partir d’aquí domini absolut de l’Amposta amb el gol de Gervinho i acorralant al lider fins al final del partit on l’àrbitre ha estat protagonista. Dissabte que ve 13 d’abril a les 16:30 hores, jornada 29a. juguem al camp de l’At. Mora la Nova.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 28 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 7 d’abril. CF AMPOSTA 1 - UE VALLS 2