Jornada 31. SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 4 de maig CF REDDIS 2 - CF AMPOSTA 2

4/5/2019

Empat al descompte i punt d’or. El CF Amposta per fi ha trencat la ratxa de les tres últimes derrotes consecutives i ha salvat un punt al descompte. Primera part equilibrada amb domini altern i poques oportunitats de gol. A la segona part el Reddis ha sortit més fort i en 5 minuts ha fet dos gols. Al minut 75 Gervinho retalla distàncies i un miraculós xut d’Arnau Beltran al descompte ha servit per salvar un punt. Carles a l’ultima jugada del partit ha estat a punt de fer el tercer gol ampostí. Destaquem la lesió de Víctor Calsina als cinc minuts de partit. Diumenge que ve 12 de maig a les 17:00 hores rebrem a casa a La Pastoreta.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 31. SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 4 de maig CF REDDIS 2 - CF AMPOSTA 2