PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA. Diumenge 4 d’agost. UE ALDEANA 0 - CF AMPOSTA 5

4/8/2019

Primer partit de la pretemporada al camp de l’Aldeana i primera victòria del CF Amposta per 0 gols a 5. Bona sortida del CF Amposta que ha obert el marcador al minut 24 Àngel; tres minuts després Guillem ha fet el segon gol i en aquest marcador s’ha arribat al descans. Molts canvis a l’equip que no s’ha resentit i al minut 48 gran gol de Raúl de falta directa. Guillem al 53 i Miki al 85 han establert el resultat definitiu de 0 a 5. Proper partit diumenge 11 d’agost 19:00 hores CF Amposta - CD La Cava partit a benefici de Creu Roja.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA. Diumenge 4 d’agost. UE ALDEANA 0 - CF AMPOSTA  5