PARTIT FESTES MAJORS D’AMPOSTA. Dijous 15 d’agost CF AMPOSTA 2 - CF POBLA DE MAFUMET 4

15/8/2019

Derrota del CF Amposta en la presentació de l’equip davant l’afició per 2 gols a 4 contra La Pobla de Mafumet. Bon inici de partit però La Pobla ha fet el primer gol al minut 17 i el segon al 22 dominant la primera part. A la segona part al minut 46 han fet el tercer, però l’Amposta, millor aquesta segona part, ha retallat distàncies amb gols de Miki i Gito de penal. Es veia prop l’empat però al minut 90 amb una falta prèvia no xiulada, La Pobla ha fet el darrer gol. Bon partit en general del CF Amposta contra un equip de Tercera Divisió amb una pretemporada i preparació física més avançada.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : PARTIT FESTES MAJORS D’AMPOSTA. Dijous 15 d’agost CF AMPOSTA 2  -  CF POBLA DE MAFUMET  4