Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 5 d’octubre 17:30 CF AMPOLLA 1 - CF AMPOSTA 2

5/10/2019

#2cat6 CF Ampolla 1 - CF Amposta 2. Tres punts d’or. Segona victòria consecutiva fora de casa a un camp molt difícil. Ha sortit molt fort l’equip local però sense crear perill, però a poc a poc el CF Amposta ha agafat el control i domini del partit. Sense quasi ocasions ha arribat el descans amb empat a 0. La segona part ha començat gairebé com la primera però en un contraatac el CF Amposta s’ha avançat al marcador amb un gol en pròpia porta de l’equip local. Només 2 minuts ha durat l’alegria perquè al minut 62 ha empatat l’Ampolla. El partit ha entrat en una fase boja, però al minut 80 un gran gol per l’esquadra de Carles ha sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i cos tècnic. Diumenge que ve 13 d’octubre 17:00 hores rebrem a casa al CF Pobla de Mafumet B.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 5 d’octubre 17:30 CF AMPOLLA 1 - CF AMPOSTA  2