Jornada 7 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 d’octubre. CF LA SÉNIA 2 - CF AMPOSTA 1

20/10/2019

Primera derrota de la temporada injusta i totalment immerescuda al camp del líder. El partit ha començat amb molt respecte entre els dos equips, tenint el domini de la pilota el CF Amposta, però al minut 23 en una jugada individual La Sénia ha fet el primer gol. No ha tardat el CF Amposta en reaccionar i al minut 36 gran gol de Ferreres de cap a la sortida d’un córner. En empat a 1 ha arribat el descans. A la segona part el CF Amposta ha fet un pas endavant i ha dominat totalment el partit que no ha sapigut sentenciar en moltes ocasions de gol. Quan semblava que el partit acabaria en empat un penal del CF Amposta al minut 92 ha servit per a que La Sénia s’emportés la victòria. Diumenge que ve 27 d’octubre a les 17:00 hores rebrem al CF Ulldecona.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 7 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 d’octubre. CF LA SÉNIA 2 - CF AMPOSTA  1