Jornada 14 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de desembre CF AMPOSTA 1- AT. MORA LA NOVA 2

15/12/2019

Primera derrota a casa de la temporada. El partit ha començat amb domini altern i amb moltes precaucions per part dels dos equips amb poques ocasions però amb un gol anulat al CF Amposta per un més que dubtós fora de joc. En empat a 0 ha arribat la mitja part. Només començar la segona part Carles ha fet el primer gol del partit. Només 6 minuts més tard ha empatat l’equip visitant. El partit ha entrat en una dinàmica d’anar i tornar que ha beneficiat a l’equip contrari que ha pressionat molt amunt amb un gran desplegament fisic. Quan pareixia que l’empat era el resultat just i definitiu al temps afegit minut 92 una centrada en fora de joc de l’extrem del Mora ha estat rematat en un inapelable gol. Els arbitratges poc afortunats ens segueixen passan factura. Dissabte que ve 21 de desembre 16:30 anem al Perelló.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 14 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de desembre  CF AMPOSTA 1- AT. MORA LA NOVA  2