Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 9 de febrer CF AMPOSTA 3 - CF CANONJA 3

9/2/2020

Dos punts perduts. No ha arribat la segona victòria consecutiva. Molt bona primera del CF Amposta que ha dominat, ha pressionat i ha estat sols un somni. Al minut 7 s’avança la Canonja en un indecisió defensiva, però l’equip ha reaccionat molt bé i Carles de falta directa al minut 15 ha empatat el partit. Molts bons minuts de l’equip i Joel al minut 39 ha fet el segon d’un gran xut. En aquest marcador de 2 a 1 ha arribat el descans. Només començar la segona part Carles marca el 3 a 1 i l’equip que ha tingut dos ocasions més sentenciar el partit, incomprensiblement contra 10 jugadors ha desaparegut. Canvis tàctics importants del rival, pressió i ambició han estat suficients per fer 2 gols als minuts 68 i 78 i per empatar el partit. Quedava temps per endavant per anar en busca de la victòria però ni reacció ni ocasions. A seguir i a lluitar no hi ha més. Diumenge que ve 16:30 hores CF Montblanc - CF Amposta.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 9 de febrer CF AMPOSTA 3  - CF CANONJA  3