Jornada 7 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 13 de novembre CF AMPOSTA B 0 - CD ROQUETENC 1

13/11/2021

Derrota del CF Amposta B per la mínima contra el tercer classificat. Bon partit del CF Amposta B que ha jugat una molt bona primera part portant la iniciativa del joc sense ocasions clares de gol, però un gol del Roquetenc al minut 67 ha sentenciat el partit, tot i l’empenta final de l’equip que ha fet mèrits per empatar. Dissabte que ve una altre partit a casa contra l’Alcanar.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 7 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 13 de novembre  CF AMPOSTA B 0 - CD ROQUETENC 1