Jornada 8 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 20 de novembre CF AMPOSTA B 8 - CD ALCANAR 1

20/11/2021

Victòria i golejada del CF Amposta B contra el CD Alcanar. Partit trepidant i intens del CF Amposta B que al minut 6 ja s’ha avançat al marcador. Tot i que l’Alcanar ha reaccionat ràpid ja que ha empatat 2 minuts més tard, s’han succeit les ocasions i els gols i al descans s’ha arribat amb un 4 a 1 favorable a l’Amposta B. A la segona part s’ha confirmat la golejada amb 4 gols més fins arribar al resultat final de 8 a 1. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 8 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 20 de novembre CF AMPOSTA B 8 - CD ALCANAR  1