Jornada 11 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 19 de desembre FC GODALL 2 - CF AMPOSTA B 4

19/12/2021

Gran victòria del CF Amposta B al camp del Godall. Inici de partit fulminant amb 3 gols de l’Amposta B, al minut 3 Erik i Aleix Vizcarro als minuts 15 i 19. Al minut 34 retalla diferències l’equip local. Amb el resultat de 1 a 3 ha arribat el descans. A la segona part, el CF Amposta B, amb un jugador menys per expulsió d’Erik amb doble groga ha controlat el partit tot i l’ensurt del 2 a 3, Aleix (hat trick) ha sentenciat al minut 67. Felicitem als jugadors i al cos tècnic i Bon Nadal a tots!!!