Jornada 18 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 19 de febrer CF AMPOSTA B 0 - UE RAPITENCA B 2

19/2/2022

Derrota del CF Amposta B per 0 gols a 2 contra la Rapitenca B. Bon inici del partit del CF Amposta B ben posicionat i neutralitzant tots els atacs contraris fins que al minut 27 en un xut llunyà la Rapitenca B ha fet el 0 1 i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Només iniciar la segona part al minut 52 la Rapitenca B ha fet el segon el gol i ha sentenciat el partit. Han passat els minuts sense cap tipus de reacció local i conformisme rival arribant el final del partit.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 18 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 19 de febrer  CF AMPOSTA B 0 - UE RAPITENCA B  2